rochie

Trend alert! Vara asta se poartă ținutele asortate în familie

Perioada dificilă pe care am traversat-o a pus mai mult ca niciodată accentul pe familie. Am înțeles cât de importante sunt persoanele dragi, cele mai apropiate, cât contează sprijinul partenerului de viață, afecțiunea și tandrețea mamei, iubirea pură și candoarea celor mici.
Dacă pandemia a realizat ceva, cea mai mare reușită a sa a fost aceea de a lega și mai strâns membrii familiei cu corzi de dragoste imposibil de rupt. Și ce poate fi mai adorabil decât o familie superbă, ieșită la plimbare în ținute asortate? Azi îți prezentăm cel mai cool trend la verii 2020: ținutele asortate, purtate în familie!

Se poartă asortarea: 4 seturi pentru mămici și fetițe


Imaginează-ți o mamă și a sa fiică sau ale sale fetițe îmbrăcate asortat, emanând aceeași strălucire, grație și încântare.
Motivele de a cumpăra haine asortate pentru toată familia sunt însă extrem de solide și merg mai departe decât tendințele din fashion. Nu numai că astfel economisești timp și bani (de multe ori seturile prezintă și reduceri), dar eviți acele momente aproape inevitabile de ceartă și tensiuni, în care unul dintre copii plânge cu lacrimi și suspine, convins că celălalt este mai bine, mai frumos sau mai colorat îmbrăcat.

Dar nu în ultimul rând, a aborda haine și ținute asortate pentru toată familia echivalează cu o întărire a identității, cu o afirmare a legăturii puternice dintre voi.
„Sunt ai mei, toți, și mă mândresc cu ei”: așa rostește acel set de cămașă și pantaloni pe care partenerul și prichindelul tău îl poartă în chip adorabil, așa spun rochiile îngemănate ale fetițelor tale. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod