Show-ul Victoria’s Secret. Apariţiile spectaculoase ale modelelor. 40 de imagini

Evenimentul din acest an a fost unul aniversar, împlinindu-se 20 de ani de la prima ediţie, organizată în 1995. "Îngerii" Victoria's Secret au primit aripi inspirate de cele ale fluturilor, dar şi pe cele clasice, din pene albe.

Temele principale ale costumelor au fost fluturii, păsările, dar şi elementele de carnaval, precum artificiile sau baloanele. Şi influenţa anilor '70 s-a resimţit puternic, franjurile, cizmele înalte şi florile stilizate făcând parte din ţinutele prezentate în cadrul spectacolului.

Două dintre modelele de top ale momentului, foarte iubite pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, de unde au şi primit porecla de Instamodels, au defilat pentru prima dată în cadrul unui show Victoria's Secret. Este vorba despre prietenele Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, şi Gigi Hadid, care după două încercări eşuate a primit acum şansa de a face parte din celebrul show.

Printre modelele de top ale lumii care au defilat marţi seară la New York s-au numărat braziliencele Alessandra Ambrosio şi Adrina Lima, adevărate "veterane" ale show-ului, dar şi Behati Prinsloo (soţia solistului Maroon 5, Adam Levine), Sara Sampaio, Joan Smalls, Izabel Goulart, Lily Aldridge sau Candice Swanepoel.

Britanica Lily Aldridge a fost cea care a îmbrăcat piesa de rezistentă a colecţiei, sutienul de două milioane de dolari, cu aur de 18 carate şi 6.500 de pietre preţioase, printre care diamante, topaz albastru, safire galbene şi cuarţ roz.

Selena Gomez, Ellie Goulding şi The Weeknd, pe numele său real Abel Makkonen Tesfaye, sunt artiştii care au concertat pe podium, în timpul defilării modelelor. Selena, fosta iubită a lui Justin Bieber, a purtat o rochie neagră cu un decolteu foarte îndrăzneţ, în timp de cântăreaţa britanică Ellie Goulding a ales o rochie cu ţinte şi imprimeu geometric.

Foto: Hepta

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod