Săptămâna Modei de la Paris. Top 40 cele mai interesante ţinute

Ultimul din seria celor mai importante patru festivaluri de modă, Paris Fashion Week a adus pe podiumurile de prezentare viziunea creatorilor francezi pentru sezonul primăvară-vară 2016.
Albul a dominat numeroase colecţii prezentate în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Balnciaga a adus pe scenă ţinute exclusiv albe, în timp ce Dior a optat pentru ţinute monocromatice în alb sau negru. 

Balmain a propus o serie de rochii vaporoase şi ţinute foarte sexy, cele mai multe în nuanţe nude de bej, realizate din materiale fluide şi strălucitoare, unele combinate cu aplicaţii metalice.
 
Printre fotomodelele care au defilat în cadrul acestei prezentări s-au numărat cele care formează grupul denumit Instamodels, recunoscute pentru succesul lor pe reţeaua de socializare Instagram, precum Gigi Hadid, Kendall Jenner (sora mai mică a lui Kim Kardashian) sau Doutzen Kroes.

Elie Saab a adus pe catwalk imprimeuri şi dantelă cu motive florale. Temele cromatice au fost dominate de alb, negru, roşu şi roz, iar majoritate ţinutelor au inspirat feminitate şi prospeţime, elemente esenţiale sezonului primăvară-vară.

Inspiraţia de natură florală şi-a făcut simţită prezenţa şi în cadrul colecţiei semnate de excentrica Vivienne Westwood.

Sarah Burton, designerul casei de modă Alexander McQueen, a reuşit să impresioneze printr-o colecţie fascinantă, plină de feminitate şi eleganţă. Rochiile lungi, din materiale diafane, decorate cu volane şi dantelă au fost inspirate din stilul britanic al secolului al XVII-lea.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod