Tinuta cu pantaloni scurti de blugi

Pantalonii scurți de blugi: Cum îi porți în 2016?

Vara s-a instalat deja și este momentul să-ți pregătești ținutele care includ pantalonii scurți de blugi. Află cum să-i porți în 2016

Pantalonii scurți de blugi sunt de nelipsit din garderoba ta în această vară. Îi poți include în atât de multe variante de ținute încât ar fi o pierdere enormă să nu se afle pe lista ta de obiecte vestimentare must-have.

Iar în vara 2016 pantalonii scurți din blugi au statutul de "vedetă". Sunt esențiali pentru a obține ținute sexy sau boho în zilele de vacanță, dar și pentru ținutele casual de zi cu zi. Chiar dacă sunt atât de comozi și versatili, nu uita că pantalonii scurți din blugi nu sunt o alegere potrivită în orice situație.

Este de preferat să-i păstrezi pentru ținutele pe care le abordezi în timpul liber.

Pantaloni scurti din blugi si top din dantela

Poartă pantalonii scurți din blugi cu bluze din dantelă

Foto: wheretoget.it
Topurile diafane din dantelă se potrivesc de minune cu pantalonii scurți de blugi. Rezultatul va fi un stil romantic, de tipul boho-chic, perfect pentru zilele de vacanță, ieșirile în aer liber și festivalurile de muzică la care vrei să participi în această vară. Optează pentru bluze cu umerii goi sau pentru cele transparente cu detalii brodate.

 

Pantaloni scurti din blugi si top in dungi marinaresti

Asociază-i cu tricouri în dungi marinărești

Foto: gurl.com
Dungile marinărești se numără printre tendințele de top ale acestui sezon. Nu este o coincidență că revin în fiecare vară în trend, având în vedere faptul că ne duc cu gândul la mare, vacanță și relaxare.

Iar în asociere cu pantalonii scurți din blugi vei obține un look perfect pentru zilele de concediu și pentru ieșirile în aer liber cu prietenii. Ai grijă să alegi dungile orizontale subțiri, care te avantajează mult mai mult decât cele groase, indiferent de siluetă. Citește aici cum să porți dungile marinărești în 2016.

Tinuta cu pantaloni scurti din blugi si bluza cu umerii goi

Poartă pantaloni scurți din blugi cu topuri cu umerii goi

Foto: stealthelook.com
Topurile cu umerii goi se mențin și anul acesta în trend, după ce ne-au cucerit total vara trecută. Sunt perfecte pentru ținutele cu pantaloni scurți de blugi, mai ales dacă vrei să obții un look romantic și feminin.

Alege-le pe cele cu imprimeuri florale, o altă tendință majoră a verii 2016, dar și pe cele din dantelă sau de tip ie.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod