Motive să alegi o rochie de mireasă scurtă

Știm că, pentru multe femei, ideea de a găsi în cele din urmă acea rochie specială pentru propria nuntă se suprapune cu imagini cu rochii mărețe de bal și voaluri curgătoare, ceva din filmele cu prințese Disney. Cu toate acestea, pentru alte femei, rochia specială înseamnă o rochie de mireasă elegantă până la genunchi. În acest caz, vorbim despre o rochie clasică, și anume rochia de mireasă scurtă.
Acest stil de rochie poate fi adesea trecut cu vederea de către mirese pentru faptul că poate părea ușor învechit sau plictisitor. Rochiile de mireasă scurte sunt, de fapt, mai moderne decât îți poți imagina.

Există o mulțime de motive pentru care o rochie de mireasă scurtă este mai atrăgătoare decât o rochie de mireasă lungă.

Poate fi mai practică


O rochie de mireasă scurtă poate fi pur și simplu mai practică pentru mers. Multe mirese nu doresc să se simtă constrânse de o trenă lungă sau de o fustă de care se împiedică toată ziua. Altele sunt pur și simplu îndrăgostite de cât de bine le stă o rochie scurtă pe tipul lor de corp. Există motive nesfârșite, stiluri și designeri către care să mergi atunci când vei alege să porți o rochie de mireasă scurtă.

Se poate potrivi cu tema nunții


Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când alegi o rochie de mireasă este locația. O rochie de mireasă măreață se va potrivi perfect la o nuntă în biserică sau la o nuntă în conac.
Cu toate acestea, ea va fi ca nuca în perete la o nuntă pe plajă, prin nisip.

Când vezi o rochie de mireasă de lungimea genunchiului, nu poți decât să te gândești la o grădină în aer liber, pe timp de vară, sorbind prosecco. Este rochia perfectă pentru o nuntă de vară, în special dacă intenționezi să ai o petrecere în aer liber.

Lungimea fustei va oferi un ton elegant și rafinat ținutei tale, ca să nu mai vorbim de faptul că vei scăpa de povara țesăturilor suplimentare care te împiedică să dansezi. Nu mai spunem nimic de faptul că o astfel de rochie este răcoroasă și vei evita să te încingi.

Îți va pune în evidență pantofii


Lungimea rochiei de mireasă poate să nu fie prima prioritate atunci când organizezi o nuntă. Lista de priorități a nunții tale începe de obicei cu orice crezi că este cel mai important.
Oricare ar fi acele priorități, acestea vor fi diferite pentru fiecare femeie. În unele cazuri, prioritatea poate să nu înceapă nici măcar cu rochia - ar putea fi un accesoriu. Poate că ți-ai pus deja inima pe o pereche anume de pantofi. De aceea poate ai decis să alegi rochia să se potrivească cu acei pantofi. Pentru un accesoriu atât de important, rochia perfectă ar fi o rochie de mireasă scurtă, pentru a avea cu adevărat la vedere pantofii spectacol pe care i-ai ales, toată ziua și noaptea.

Pot fi mai elegante


O rochie de mireasă scurtă poate fi apogeul eleganței. Poate ești pentru a doua oară la altar și ai trecut deja prin rochia uriașă cu trenă, iar acum cauți ceva mai simplu și rafinat.
O rochie de mireasă scurtă, asortată cu un sacou la fel de uimitor, te va face să te simți regală și elegantă în același timp.

Rochiile de mireasă scurte pot veni cu decolteuri dramatice, corsete plonjante și multe altele pentru a oferi unei mirese o rochie plină de senzație și dramă.

Pot fi multidimensionale


Cu toții am văzut acele rochii de mireasă care, din cauza prea multor trene, voaluri, pene sau accesorii pot trece dincolo de limita bunului simț. Cu o rochie de mireasă de lungimea podelei, podoabele numeroase pe fustă pot arăta extrem de nepotrivit. Cu toate acestea, cu o rochie de mireasă de lungime mai scurtă, un echilibru poate fi aranjat. Deoarece picioarele sunt lăsate goale și expuse, acest lucru lasă mult loc pentru înfrumusețare și volum.
Drept urmare, poți adăuga un strat în plus de dantelă la rochia de mireasă scurtă fără grijă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod