Modă. Trench-uri în tendinţe pentru această toamnă. 30 de imagini

Nuanţele camel şi cele de gri sunt foarte populare în prezent în ceea ce priveşte hainele pentru acest sezon. De asemenea, modelele şi croielile inspirate din stilul anilor '70
Vrei să fii la modă în toamna care se apropie? Trench-ul în nuanţe camel trebuie neapărat să se regăsească în garderoba ta sau cel puţin pe lista de cumpărături. Se regăseşte în colecţiile celor mai importante case de modă pentru acest sezon. Este o investiţie eficientă, fiind o piesă vestimentară pe care o poţi purta cu succes o lungă perioadă. 

Nuanţele camel sunt versatile, se potrivesc oricui şi vor fi cu siguranţă mulţi ani în tendinţe. De asemenea, nuanţele nude roz pudrat sau bej sunt alegeri pe care poţi miza.
Sunt feminine şi elegante, ideale pentru ţinutele office şi nu numai.

O altă tendinţă majoră este trench-ul înflorat. Imprimeurile cu motive florale, dar în nuanţe închise, potrivite pentru toamnă, sunt un alt stil pe care l-ai putea încerca în acest sezon. A fost inclus în colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2015 ale marilor case de modă.

Trench-ul de lungime medie, care ajunge puţin deasupra genunchiului, este cel clasic, care se potriveşte oricui, indiferent de înălţime şi forma corpului.
Dar în prezent, cele foarte lungi, până aproape de călcâi sunt o variantă dacă eşti suficient de îndrăzneaţă şi vrei să încerci ceva nou.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod