Modă. Stilul anilor '70. Inspiră-te din tendinţele sezonului

Cele mai importante tendinţe prezentate anul acesta la principalele festivaluri de modă ale lumii au ca inspiraţie moda anilor '70.

Atât pentru primăvara 2015, cât şi pentru sezonul toamnă-iarnă 2015/2016, designerii marilor case de modă au impus ţinute cu un puternic aer retro.

Materialele cu imprimeuri florale colorate sau cu modele geometrice şi linii drepte sau zig-zag amintesc de perioada anilor '70.

Pantalonii evazaţi, în stilul celor purtaţi de actriţa Farrah Fawcett, un adevărat fashion-icon al acelor ani, trebuie să facă parte din garderoba ta în acest sezon. Poartă-i mai lungi cu sandale înalte, cu platformă şi toc gros, astfel încât să-ţi acopere complet încălţările.

Fusta din piele întoarsă, o altă piesă de rezistenţă a acestui stil, a devenit o adevărată obsesie pentru starurile internaţionale. A fost purtată de curând de vedete precum Alexa Chung sau Olivia Palermo.

În ceea ce priveşte accesoriile, fie că este vorba de pantofi sau poşete, franjurii sunt absolut necesari pentru a obţine un look în stilul anilor '70. Alege tocurile bloc, groase, sandalele şi pantofii cu detalii împletite, platformele şi flatformele, dar şi pantofii sport în culori puternice.

Curelele late din piele maro sau din piele întoarsă sunt de asemenea accesorii pe care trebuie să le incluzi în stilul tău vestimentar în acest sezon. Merg de minune cu pantalonii evazaţi cu talie înaltă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod