Modă: S-a dat startul reducerilor de vară. 5 sfaturi ca să cumperi inteligent

Cumpărăturile sunt, pentru multe femei, motiv de relaxare şi de bucurie. Iar dacă vorbim şi de reduceri, încântarea este şi mai mare atunci când ne luăm ceva la un preţ mult mai mic.

Însă, cuprinse de bucuria preţurilor mici facem foarte multe greşeli atunci când pornim prin magazine. Aşa că, m-am gândit la câteva trucuri care să vă ajute să cumpăraţi inteligent.     

Nu pleca fără listă

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci înainte să porneşti prin magazine, la cumpărături, este să-ţi pregăteşti o listă cu cele necesare. Poate că ai să râzi, dar o listă asemănătoare cu cea cu care te duci la piaţă te poate salva de la cheltuieli inutile. Aşa că, înainte să pleci la cumpărături aruncă o privire peste hainele pe care le ai acasă.

Poţi chiar să încerci să-ţi faci câteva ţinute pornind de la piesele vestimantare pe care le ai. Aşa vei vedea ce-ţi lipseşte şi vei ştii ce ai de cumpărat. Este foarte bine să-ţi faci un mic inventar al hainelor înainte de o sesiune de shopping.

Mergi la cumpărături devreme

Chiar dacă nu o să te încânte această veste, trebuie să ştii că cea mai bună perioadă pentru cumpărături este de dimineaţă, ai foarte multe avantaje. Nu este aglomerat, cabinele de probă sunt libere, toată marfa este aranjată frumos pe umeraşe, iar angajaţii magazinului nu sunt atât de ocupaţi sau obosiţi, aşa că te pot ajuta să-ţi găseşti hainele perfecte pentru tine.

Păstrează eticheta

Chiar dacă ai probat hainele la magazin şi eşti foarte sigură că vrei să le păstrezi, este bine să păstrezi eticheta.

Dacă peste o săptămână te răzgândeşti sau vezi ceva care îţi place mai mult, le poţi schimba. De asemenea, este bine ca atunci când ajungi acasă să probezi hainele noi cu cele pe care le ai tu în garderobă şi să vezi dacă se potrivesc cu ţinutele mai vechi. Dacă ţi-ai cumpărat piese care nu se asortează la nimic din ce ai este foarte posibil să nu le porţi niciodată.

Atenţie la detalii

O mare problemă la reduceri este că multe piese vestimentare sunt cu defecte. Aşa că, mare atenţie la hainele pe care ţi le alegi.

Chiar dacă sunt reduse nu se merită să investeşti în nişte haine de o calitate îndoielnică.

Piese de un sezon versus piese clasice

În perioada reducerilor suntem tentate să ne cumpărăm tot ce ne place. Însă, chiar şi la reduceri trebuie să ţinem cont şi de acele piese care se poartă doar un sezon. Dacă vrei să-ţi cumperi astfel de articole, nu este cazul să cheltui prea mult. Astfel de haine se poartă un sezon, după care le vei arunca. Aşa că, încearcă să investeşti mai mult în piese clasice care se vor purta mereu şi pe care le poţi îmbrăca mai multe sezoane. 




 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod