Modă. Reguli esenţiale pentru o garderobă impecabilă. Sfaturile specialistului




4. Propune cititoarelor Eva.ro trei combinaţii şic pe care să nu le rateze în această primăvară.

Le-aş propune ţinute îndrăzneţe, care să le pună în evidenţă formele, feminitatea şi, mai ales, personalitatea. Fusta de tip creion este o piesă vestimentară care nu ar trebui să ne lipsească din garderobă; ea poate fi purtată cu o bluză din voal cu glugă şi avem o ţinută elegantă, şic şi modernă. O ţinută sofisticată ce poate fi purtată la birou ar fi little black dress, simplă sau cu decupaje neregulate, accesorizată cu o pălărie cu boruri largi, mai ales în aceste zile ploioase.
Pentru casual Friday aş recomanda tot o fustă creion, cu sau fără buzunare, asociată cu un tricou cu mesaj statement. În general, recomand ţinutele care să-ţi reflecte personalitatea, să evidenţieze calităţile fiecărei persoane; cred că este vorba mai degrabă despre atitudine şi despre modul în care porţi hainele. 

5. Enumeră, te rog, patru piese de rezistenţă pentru garderoba de birou.

Fustă conică, pantaloni tip creion, cămaşă, rochie cu tăieturi simple, elegante. 

6.
Pentru un look feminin şi în tendinţe care sunt fustele pe care orice femeie trebuie să le aibă în dulap? 

Clar fusta conică. Poate pune în valoare aproape orice tip de siluetă. 
Fusta de tip A care la fel este potrivită pentru orice femeie indiferent de înălţime sau greutate. 
Fustele midi, cu pliuri bogate sunt vedetele acestui sezon, sunt elegante, feminine, îţi alungesc silueta. 

7. Ai un eveniment important la care trebuie să participi anul acesta. Care sunt sugestiile tale pentru a aborda o ţinută elegantă şi în acelaşi timp comodă? 

Cred că cel mai mult contează cine şi cum poartă haina, contează mai mult atitudinea, personalitatea; aceeaşi rochie va arăta diferit purtată de două femei.
Comoditatea vine şi din obişnuinţă, dacă porţi stiletto în fiecare zi, te vei simţi confortabil purtând tocuri înalte. Rochiile lungi sau midi într-o singură culoare sunt preferatele mele în acest an. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod