Modă. Principalele tendinţe ale acestei toamne. Cum să le abordezi?

La fiecare final de sezon ne confruntăm cu aceleaşi dileme vestimentare: ce păstrăm în garderoba din anii trecuţi şi ce piese noi achiziţionăm, în aşa fel încât să fim în pas cu trend-urile?
În ultimii ani, am învăţat că shopping-ul nu trebuie să fie o cheltuială, ci o investiţie, dacă alegem piese originale, care au potenţial de reinventare şi învăţăm să facem combinaţii vestimentare inteligente. Cum facem acest lucru? Ne orientăm către hainele versatile, de bună calitate, ale unor brand-uri celebre, pe care le mixăm cu stil şi imaginaţie. Iată care sunt recomandările oferite de specialiştii magazinului sportcouture.ro:

Sporty-chic

Spiritul atletic care s-a impus începând cu anul trecut, rămâne în continuare în tendinţe, aşa că ne îndreptăm atenţia către piesele practice şi comode. Tricourile, jachetele bomber, pantalonii strâmţi, top-urile cropuite (Burberry, Just Cavalli, DKNY), pot acum coexista cu fuste plisate cu un aer chic.
La acestea adăugăm trainers (Burberry, Hogan sau platforme DKNY), un bucket bag sau un rucsac şi obţinem ţinute sporty-chic.

Boho-chic

Stilul boho-chic reprezintă noutatea acestui sezon. Accesoriile cu franjuri şi capele din caşmir sunt accesorii must-have în perioada de tranziţie. Le poţi purta cu jeanşi evazaţi şi topuri fluide, cu aer hippy pentru ţinute boeme, dar contemporane sau mixează-le cu fuste, topuri şi rochii cu imprimeuri aztece propuse de designerul Donna Karan. La capitolul încălţăminte, optează pentru botine cu detalii metalice (catarame, capse) din colecţia Marc by Marc Jacobs sau Michael Kors.

Lady-like

Combinaţiile vestimentare lady-like sunt nemuritoare. Poartă trench-uri clasice (Burberry sau Micahel Kors), ideale pentru dimineţile şi serile răcoroase în care cad şi câţiva stropi de ploaie cu rochii parte peste parte, create de Diane von Furstenberg, fuste şi rochii lady-like din colecţia Red Valentino.
Accesorizeaza ţinutele cu pantofi stiletto şi genţi structurate Burberry, Michael Kors sau DKNY, în nuanţe neutre sau din piele de reptile pentru un look sofisticat!

Creativitatea este cuvântul pe care trebuie să îl reţii în această toamna pentru că el dă tonul sezonului de toamnă! Experimentaţi cu forme noi, combinaţii de culori mai puţin obişnuite (ocru, grena, verde military, bej sunt nuanţe în tendinţe), îndrăzniţi să purtaţi materiale şi croieli diferite pentru a obţine outfit-uri sport-couture, ce te vor scoate din anonimat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod