Modă. Imprimeurile florale. 50 de ţinute pe care să le încerci primăvara aceasta

Sunt feminine, sexy şi îţi pot înveseli instant ziua prin varietatea lor de culori! Este vorba despre rochiile, fustele sau topurile cu motive florale, un trend pe care nu trebuie să-l ratezi în primăvara care se apropie.
Florile fac parte din "arsenalul" acestui anotimp şi ai face o mare greşeală dacă nu le-ai include şi în stilul tău vestimentar.

Printurile masive, îndrăzneţe, cu motive florale şi botanice supradimensionate reuşesc să spargă monotonia. Cu siguranţă nu vei trece neobservată! Rochiile pun cel mai bine în valoare imprimeurile masive cu motive florale, având o suprafaţă mai mare care permite expunerea unui model vast.  

Este necesar să ţii cont de câteva reguli atunci când porţi haine cu imprimeuri florale.
În primul rând, nu purta niciodată mai multe tipuri de imprimeuri.

Pentru că sunt de obicei încărcate şi în nuanţe variate de culori este foarte dificil să le asociezi şi cu alte modele, fie că este vorba despre unele florale sau de alte tipuri. Efectul va fi o ţinută complicată şi haotică. 

De asemenea, este indicat să păstrezi accesorizarea la un nivel minim, tot pentru a evita un aspect prea încărcat. Imprimeul în sine ar trebui să fie elementul central al ţinutei tale.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod