Modă: Hainele înflorate ne-au cucerit în această vară. Ţie îţi plac?

În fiecare vară, hainele înflorate invadează magazinele, dar şi garderoba noastră. Dar parcă în niciun an nu am văzut atât de multe imprimeuri florale cum am văzut în acest sezon. 

Imprimeuri pastelate, flori intens colorate, pantofi înfloraţi, accesorii pictate, flori 3D cusute manual, toate te duc cu gândul la o grădină exotică. Şi cum să nu-ţi placă o rochie vaporoasă pictată în culorile verii sau o pereche de pantaloni cu aplicaţii cusute manual în cele mai dulci pasteluri?

Dacă îţi este teamă să porţi astfel de imprimeuri şi ai impresia că sunt prea mult, atunci poţi să încerci, pentru început, accesorii înflorate.În acest sezon chiar şi bascheţii sunt cu flori.

Atunci când te hotărăşti să combini mai multe piese înflorate trebuie să nu uiţi de cea mai importantă regulă: păstrează acelaşi registru de culori.

Dacă nu eşti foarte mulţumită de o parte a corpului tău, încearcă să nu porţi un imprimeu floral chiar în acea zonă. Un foarte bun exemplu: o fustă înflorată nu avantajează o persoană cu şoldurile late, doar dacă imprimeul este în partea de jos a fustei, iar fusta este lungă. Astfel, toată atenţia se va duce în partea de jos, iar dacă adaugi şi un colier supradimensionat cu flori stilizate, atunci vei crea un efect de înălţare. 

De asemenea, dacă imprimeul este foarte colorat, croiala hainelor trebuie să fie simplă, altfel vei crea senzaţia de încărcat.

Un mic pont: imprimeurile florale arată foarte bine dacă le combini cu denim clasic. 

 

1 din 20

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod