Modă. Cum şi unde să porţi piese vestimentare aurii. 20 de imagini

Crezi că sunt potrivite numai pentru evenimente speciale? Descoperă cum le poţi integra cu succes şi în ţinutele tale casual, pentru un stil impecabil
Pe lângă rochiile din paiete aurii sau materiale cu detalii în această nuanţă preţioasă, potrivite pentru petreceri şi evenimente speciale, poţi folosi elemente vestimentare aurii şi în ţinute de zi.

Te ajută să obţii un look sofisticat, deosebit, ideal pentru momentele în care vrei să fii în centrul atenţiei. Pentru ţinutele de zi, piesele vestimentare cu o strălucire aurie discretă sunt de preferat în locul celor foarte strălucitoare, pe care ar trebui să le porţi mai degrabă seara.

Fustele aurii, fie din paiete fie, din material cu imprimeu metalizat, se potrivesc de minune cu topuri în nuanţe neutre precum gri sau negru, care echilibrează perfect ţinuta.

De asemenea, pantalonii cu efect metalizat în nuanţe de auriu sunt în tendinţe.
Atunci când vrei să ai un look rebel, interesant şi original, aceşti pantaloni sunt soluţia simplă şi eficientă. Îi poţi asorta cu un tricou simplu, într-o culoare închisă, care să contrasteze cu strălucirea pantalonilor. Sunt de preferat pantalonii din piele cu o nuanţă aurie discretă, în niciun caz unii foarte strălucitori!


Când vine vorba de topuri, auriul este foarte uşor de purtat în cadrul ţinutelor casual sau de seară. O ieşire cu prietenii în oraş este o ocazie numai bună pentru a asorta o bluză aurie cu o fustă neagră din piele sau o pereche de jeanşi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod