Modă. Cum se îmbracă vedetele însărcinate. Inspiră-te din stilul lor. 20 de imagini

Actriţa Blake Lively şi Kate, ducesa de Cambridge, sunt două viitoare mămici care fac alegeri excelente în ceea ce priveşte ţinutele potrivite pentru perioada sarcinii.
Dacă eşti însărcinată, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi schimbi complet stilul vestimentar. Un exemplu în acest sens este supermodelul brazilian Gisele Bundchen, care a purtat pe toată perioada celor două sarcini ţinute lejere, precum jeanşi şi jachete din piele.

 
În acest sens te pot ajuta foarte mult pantalonii cu talie ascunsă, din material elastic, care îţi susţine burta şi nu te incomodează.

În prima parte a sarcinii, până în luna a cincea sau a şasea, hainele şi în special rochiile strânse pe corp, care îţi pun burtica în valoare te pot avantaja.
Poţi purta acum rochii din materiale elastice, care se mulează pe corp, precum rochia aleasă de actriţa Olivia Wilde.
 
 
După luna a şasea de sarcină, optează pentru hainele lejere şi rochiile largi, care te ajută să te mişti în voie. Rochiile de tipul babydoll, precum cea purtată de actriţa Keira Knightley, sunt ideale pentru această perioadă a sarcinii.
 

 
De asemenea, tot în această perioadă este recomandat să eviţi imprimeurile foarte îndrăzneţe, culorile puternice şi materiale lucioase, precum satenul.
Toate acestea amplifică senzaţia de volum şi nu te vor avantaja.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod