Modă: Cum să te îmbraci pentru petrecerea de Crăciun de la firmă

Sărbătorile de Crăciun se apropie. Luminiţe, brazi împodobiţi, colinde, mese îmbelşugate şi familie. Prieteni, voie bună şi, nu în ultimul rând, petreceri. Iar prima petrecere din acest sezon este cea organizată la locul de muncă. Tot mai multe firme organizeză înainte de sărbători o petrecere, mai mică sau mai mare, prin care angajaţii sărbătoresc alături de colegi. Şi fie că are loc într-un cadru restrâns, într-un restaurant, sau într-un loc dedicat petrecerilor, adică în club, tu trebuie să străluceşti.

Întâlnirea de sfârşit de an cu şefii şi colegii este una foarte importantă. Acum ai ocazia să-ţi vezi colegii şi cu alţi ochi, să discuţi şi altceva, să te destinzi alături de şefi. Dar chiar dacă este o petrecere, nu trebuie să uităm că este una care impune nişte limite, şi nu numai de comportament, ci şi de ţinută. Pe de altă parte, pentru că ne întâlnim ca să sărbătorim, atitudinea noastră trebuie să fie una relaxată, iar look-ul unul pe măsură.

O rochie neagră

Aşa cum se spune, "the little black dress" este alegerea perfectă pentru orice ocazie. Iar petrecerea de sfârşit de an de la firmă este un prilej perfect pentru a o purta. Şi pentru că ne întâlnim ca să petrecem, rochia nu trebuie să fie una foarte sobră. Un model cu broderie aurie este ideal pentru o astfel de seară. Dacă alegi o rochie mai scurtă, poţi să o porţi cu dresuri mate negre. Nu uita de accesorii! Alege nişte brăţări mari, aurii sau nişte cercei candelabru. Cu siguranţă vei străluci!

O rochie roşie 

În acest sezon, roşul a fost vedetă pe mai toate podiumurile. Marii designeri l-au readus în lumina reflectoarelor. Aşa că, o rochie roşie nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Iar sărbătorile de sfârşit de an sunt un bun prilej pentru a o purta. Încearcă un model într-un roşu aprins, dacă eşti blond, iar pentru brunete, un roşu burgund este ideal.  Accesoriile nu trebuie să-ţi lipsească. Poţi alege între unele aurii, argintii, negre sau, de ce nu, verde smarald.

Cămaşă din mătase 

Pentru acelea dintre voi care nu vor să renunţe la cămaşă şi pantaloni nici măcar la petrecere, alegerea perfectă este o cămaşă din mătase cu imprimeuri şi o pereche de pantaloni de inspiraţie masculină. Tocurile nu au voie să lipsească de la această ţinută.

Haine din catifea 

Catifeaua este un material luxos care nu poate lipsi de la o petrecere. Foarte mulţi designeri, printre care şi Ralph Lauren, Gucci sau Balmain au ales acest material pentru colecţia de toamnă-iarnă 2012/2013. Încearcă şi tu preţiosul material în nuanţe de roşu burgund, verde smarald sau negru.  

1 din 15

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • geolinna pe 4 Dec 2012, 20:00
    poate..

    incearca asos, bon prix...

    0
    0

  • ina pe 1 Dec 2012, 12:06
    Sursa

    Nu va suparati, e atat de greu sa mentionati sursa pozelor.Cred ca vorbesc in numele multora.Multumesc

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod