Modă. Cum să te îmbraci în funcţie de forma corpului tău

Corp triunghi inversat


Este caracterizat de mai volum în partea superioară a corpului şi mai puţin în partea inferioară, cu umeri laţi şi sâni voluminoşi, iar şolduri şi picioare subţiri.
Ţi se potrivesc foarte bine gulerele căzute şi decolteurile adânci în formă de V, care vor reuşi să reducă din volumul în zona superioară. Alege topuri simple, fără volane sau surplus de material. Tu poţi purta rochii tip flapper, cu talia joasă, care nu se potrivesc oricui! 

Scopul tău este de a echilibra diferenţa de volum dintre partea superioară şi cea inferioară a corpului.
De aceea trebuie să alegi pantaloni cu croială largă sau fuste lungi. De asemenea, cumpără-ţi pantofi care atrag atenţia în partea de jos, precum cei decoraţi cu detalii interesante sau în culori îndrăzneţe. Este valabil şi în ceea ce priveşte bijuteriile în partea de top, pe care ar trebuie să le eviţi sau să alegi unele discrete, dar poţi compensa prin brăţări şi inele. Alege culori mai închise pentru partea de sus a corpului si mai deschise pentru cea inferioară. Evită poşetele mici, care amplifică mărimea trunchiului şi alege în schimb genţi mai mari, pe care să le poţi pe antebraţ sau în mână.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod