Modă. Cum să porţi stilul rock chic. 50 de imagini din care să te inspiri

Inspirat din moda rock’n’roll a anilor ‘50, rock chic este noul trend în materie de fashion, fiind întregit de diverse influențe din culturi precum: hippie, glam, grunge sau gothic. Astăzi, rock chic-ul include o fuziune de stiluri: romantic, conservator și îndrăzneț.
Designerul Ana Maria Cornea ne-a sărit în ajutor și ne-a selectat câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta dacă vrei să adopți o ținută îndrăzneață care să te scoată din anonimat.

Stilul rock chic: Pantalonii din piele

Aceștia sunt potriviți pentru orice moment din zi, pot completa o ținută casual cu un tricou basic din bumbac și bocanci militărești, dar și o ținută elegantă cu o cămașă din mătase neagră și botine cu toc.

Fusta plisată din piele

Un must-have al acestui sezon. Poate fi purtată cu un pulover supradimensionat din tricot de culoare neagră, bocanci militărești și un ruj într-o nuanță intensă de burgundy.


Stilul rock chic: Jacheta neagră

Fie alegi o geacă din piele negra cu ținte, fie alegi o jachetă 3/4 cu o croială aparte, aceastea vor oferi ținutei tale accentul rock de care are nevoie

Bocancii militărești

Sunt poate cel mai important detaliu, fără de care o ținută rock chic nu poate exista. Pe lângă faptul că sunt extrem de comozi, vor completa perfect orice ținută. Rochii din voal negru, blugi, pantaloni din piele sau fuste, toate vor arată fabulos în combinație cu o pereche de bocanci army.

Stilul rock chic: Micile detalii care contează

Nu trebuie să uitați că detaliile bine alese precum un inel supradimensionat cu piatră neagră, un colier statement potrivit, oja de culoare neagră sau pălăriile fac întotdeauna diferența. Așadar, nu vă temeți să experimentați!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod