Modă. Cum să porţi salopeta în această vară. 50 de stiluri pe care să le încerci

Piesa vestimentară formată din top şi pantaloni scurţi a devenit tot mai populară în acest an, în special datorită starurilor de la Hollywood care o poartă atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe covorul roşu.
Salopeta sau jumpsuit-ul, aşa cum mai este numită, este deosebit de comodă şi în acelaşi timp foarte sexy. Este varianta perfectă pentru zilele în care eşti foarte grăbită şi nu ştii ce ţinută să-ţi alegi.

Dar acest obiect vestimentar este mult mai versatil decât pare. Dacă poate fi purtat cu succes pe covorul roşu de starurile internaţionale, atunci cu siguranţă o poţi transforma şi tu într-o ţinută foarte elegantă.

Alege materiale deosebite şi o croială aparte pentru un jumpsuit de ocazie. Tratează-l ca pe o rochie, purtând pantofi cu toc şi accesorii elegante. Un jumpsuit complet negru poate înlocui cu succes o "little black dress", rochia scurtă şi sexy de seară.

Pentru ţinutele pe plajă, salopeta boho albă, cu detalii croşetate sau din dantelă inspiră perfect moda anilor '70, o tendinţă importantă a acestui an.

Tot de inspiraţie retro sunt salopetele casual cu imprimeuri florale puternice sau motive etnice.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod