Modă: Cum să porţi puloverul de toamnă ca să fii elegantă. Inspiră-te!

Puloverul este acea piesă vestimentară nelipsită din garderoba unei femei. Indiferent de gusturile sale în materie de modă, orice femeie are cel puţin un pulover în garderoba sa pentru sezonul rece.

Şi chiar dacă ţi se pare că este o piese vestimentară banală, puloverul poate să facă parte şi din ţinute elegante, sexy sau provocatoare. Încearcă să-l combini cu fuste creion, până la genunchi, din materiale preţioase, pentru un look special. De asemenea, se potriveşte perfect cu o cămaşă, un pantalon de inspiraţie masculină şi un sacou pentru o zi la birou. Iar pentru o seară în care vrei să arăţi sexy, încearcă o fustă din voal negru transparent cu un pulover şi o geacă din piele. Cu siguranţă nu vei trece neobservată!

Şi designerii l-au folosit în prezentările lor pentru sezonul toamnă-iarnă 2013/2014 în cele mai inedite combinaţii. Cu pantaloni masculini, fuste din piele sau saten sau chiar cu fuste din voal transparent, puloverul gros a fost nelipsit de pe podiumurile internaţionale. 

1 din 19

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • well done pe 20 Oct 2013, 22:02
    selectia de pulovere

    excelenta selectie de pulovere. apreciez rafinamentul si decenta acestora dar si confortul oferit. este evident ca a fi imbracata gros nu inseamna neaparat sa fii "incotosmanata" sau sa te simti Yeti. va rog sa mai prezentati selectii si combinatii de haine groase.

    0
    0

  • kiki pe 2 Oct 2013, 08:58
    ok

    E bine ca ati adus in atentie puloverul, pt ca fiind o piesa asa comuna,ori il dispretuim ori il folosim gresit (adica neasortat,inestetic) Sigur ca persoanele plinute se feresc de pulovere si tremura in te-miri-ce ,dar se pot gasi combinatii si pt ele,mai simple,fara torsade,mai lungute etc. Combinatia cu fusta transparenta e odioasa !

    3
    0

  • ANA pe 30 Sep 2013, 07:45
    SUGESTIE

    DACA NU ATI FI ATAT DE AGRESIVI CU RECLAMA AR FI SI MAI BINE..AM PUTEA VEDEA O PAGINA LINISTITI...ASA NU PUTEM VEDEA NIMIC..O SA INTRAM PE ALTE SITE_URI ,CA NE ARESATI PUR SI SIMPLU ..NU POTI CITI SI VEDEA NIMIC DE PUBLICITATEA VOASTRA ...

    7
    0

  • Leo pe 28 Sep 2013, 18:13
    Pulovere

    Mda... unele is foarte naspa. Da nu-s chiar toate asa urite... Da cind e iarna si e frig, cu ce poti sa te imbraci - fara gluma, intreb serios. Iei o camasa, un sacou, da uneori tot iti tremura coastele pe sub ele. Un plover de casmir, in schimb, iti tine cald.

    7
    0

  • asa da pe 28 Sep 2013, 13:56
    .

    ceva mai urat decat puloverul... mai rar am vazut. parca iti vine sa trimiti femeia la curatenie in scoli generale.

    3
    12

  • Leo pe 28 Sep 2013, 13:46
    Pulovere

    Hello! puteti sa im spuneti va rog de la ce casa de moda provin primele imagini? Combinatiile sint chiar purtabile si reusite :) Mersi!

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod