Modă. Cum să porţi fustele înflorate. Învaţă să le asortezi

Acest sezon este ideal pentru a aduce în ţinutele tale imprimeuri colorate, vesele, cu motive botanice sau florale. Fustele pline de flori şi culoare îţi oferă un aer romantic şi diafan care se asortează perfect cu primăvara.
Indiferent de modelul pe care îl alegi, este important să ţii cont de câteva reguli esenţiale atunci cân porţi o fustă înflorată. În primul rând, alegerea topului trebuie făcută cu mare grijă. Pentru că fusta are deja un patern încărcat prin florile desenate multicolor, este de preferat să optezi pentru un top într-o singură culoare. 

O regulă simplă care te ajută să nu dai greş atunci când alegi topul este să optezi pentru unul într-o culoare existentă pe fusta ta.
Vei obţine astfel o ţinută "coerentă", legătura dintre nuanţele celor două piese vestimentare fiind armonioasă şi plăcută.

Dacă eşti ceva mai îndrăzneaţă, topurile în dungi sunt de asemenea o opţiune. Sunt simple şi din acest motiv nu concurează cu imprimeul floral al fustei.

Deşi nu este indicat să alegi printuri în asociere cu o fustă care are deja un imprimeu bogat, o poţi face dacă vrei să obţii o ţinută statement, nonconformistă.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod