Modă. Ce rochii să porţi la petrecerile în aer liber? 20 de imagini

Alege ţinute diafane din voal de mătase sau din dantelă care să îţi evidenţieze feminitatea. Optează pentru nuanţe fructate şi pastelate care îţi dau un aer boem şi relaxat
Vara înseamnă evenimente în aer liber. Ce poate fi mai frumos şi mai relaxant decât un party pe marginea unei piscine, o petrecere într-o grădină frumos amenajată sau pe terasa unui „rooftop” bar? Dacă eşti invitată la un astfel de party trebuie să ştii ce ţinută să îmbraci pentru a fi în armonie cu cadrul. Specialiştii Bella Sposa te consiliază în acest sens pentru a arată chic la petrecerile în aer liber.

Respectă codul vestimentar dacă pe invitaţie este precizat.
De obicei, vara se renunţă la black-tie în favoarea ţinutelor de cocktail sau „all-white”. În acest caz, alege rochii diafane din voal de mătase sau din dantelă care să îţi evidenţieze feminitatea. Optează pentru nuanţe fructate şi pastelate care îţi dau un aer boem şi relaxat. 

În cazul ţinutelor „all white”, alege rochii albe, în favoarea ţinutelor compuse din bluze şi fuste, întrucât albul este o non-culoare şi este dificil să găseşti două piese care să aibă exact aceeaşi culoare şi să armonizeze din punct de vedere al cromaticii şi texturilor.
Dacă eşti îndrăzneaţă, poţi alege o rochie de mireasă foarte simplă sau pe care o poţi modifica, conform dresscode-ului. 

Într-o grădină, la un tea-party poţi alege rochii cu croială retro, cu franjuri sau cu mărgele aplicate, în stilul „flapper-dress” care vor arăta „tres-chic” cu sandale cu toc mic şi accesorii de păr în acelaşi stil. 

Pe marginea unei piscine sau la mare, alege rochii din voal, de preferinţă lungi şi diafane care să îţi dea un aer boem. Poartă-le cu sandale plate şi cercei candelabru pentru o imagine de zeiţă modernă.
Optează pentru nuanţe puternice de roşu, albastru sau verde sau pentru imprimeuri florale şi animal-print care se integrează perfect într-un astfel de decor estival. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod