Modă. Ce bijuterii ar trebui să porţi la birou ca să ai o ţinută corectă

Minimalismul elegant este de preferat pentru apariţiile business. Cu alte cuvinte, alege podoabe simple şi fine, din metale de bună calitate, în nuanţe discrete
Toamna este un sezon de tranziţie, dar şi anotimpul în care experimentăm noi tendinţe în materie de modă. Este o perioadă uşor melancolică, cu zile mai scurte şi mai ploioase, cu o natură în schimbare, dar şi cu multe ore petrecute la birou pentru a rezolva cele mai urgente proiecte. Cu alte cuvinte, este momentul în care uităm de vară, de vacanţă şi avem o schimbare de perspectivă! Facem ordine în dressing, revenim la hainele mai groase, regândim combinaţii de haine, în aşa fel încât să ne reinventăm stilul personal. 

Dacă nu deţinem un buget special pentru schimbarea garderobei de toamnă, cea mai bună strategie este să gândim ţinute noi cu haine vechi şi să investim în accesorii, în aşa fel încât să etalăm ţinute elegante şi practice la birou care să emane profesionalism şi încredere în sine.
Minimalismul elegant este de preferat pentru apariţiile business. Cu alte cuvinte, alege o bijuterie simplă şi fină, din metale de bună calitate, în nuanţe discrete pentru a nu atrage excesiv atenţia asupra ta. Iată care sunt sfaturile oferite de specialiştii Preciosa pentru alegerea bijuteriilor perfecte pentru ţinutele office: 

Un deux-piece cu un rever adânc va fi pus în valoare de un pandantiv în nuanţe de alb, negru şi auriu. O cămaşă albă din mătase cu o fustă pencil-skirt este un outfit ideal pentru birou. Înnobilează apariţia printr-o pereche de cercei simpli, dar de efect. 

La birou, este ideal să porţi cercei mici, cu şurub şi să îi laşi pe cei candelabru, coloraţi şi opulenţi pentru ieşirile din timpul liber.
Aceeaşi regulă se aplică şi la inele. Cele cu pietre mari şi colorate pot fi purtate în club sau la o ocazie specială. Codul vestimentar de birou prevede că o femeie să nu poarte mai mult de trei bijuterii, iar în acest număr intră şi verigheta. Uită de trend-ul mai multor inele purtate pe aceeaşi mâna şi optează în schimb pentru un inel, precum Butterfly sau Fancy care emană putere şi încredere în sine. 

Brăţările sunt permise la birou, cu excepţia celor hand-made sau Kaballah, realizate din şnururi şi mărgele colorate, mai ales că „vrăjile” tale vor fi doar deasupra fax-ului, imprimantei sau laptop-ului! În schimb, optează pentru cele fine, din materiale preţioase. 

Să nu uităm că un accesoriu foarte important pentru o femeie de afaceri este ceasul pentru că „timpul înseamnă bani”, nu-i aşa? Cea mai bună opţiune este un ceas cu o curea albă sau neagră.
Ceasurile Preciosa reprezintă rezultatul de excepţie al colaborării dintre Preciosa şi compania cehă ELTON, producătoare a ceasurilor Prim, companie cu o tradiţie îndelungată în producerea ceasurilor de lux. 

Se spune că eşti judecat după cum arăţi, iar în Europa este populară ideea că ceasul sau bijuteriile pe care le purtaţi să fie cât mai scumpe. Totuşi, nu are sens să achiziţionaţi bijuterii care să depăşească posibilităţile voastre financiare pentru că preţul bijuteriilor nu va soluţiona problemele de la birou. Acestea vă vor face mai fermecătoare, dar nu neapărat mai profesioniste. Capacitatatea şi experienţa de lucru vor fi cotate întotdeauna mult mai bine, decât orice bijuterie. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod