Modă. Bluza cu guler înalt, noua obsesie a vedetelor. 20 de ţinute din care să te inspiri

Este o piesă de rezistenţă inspirată din moda anilor '70, o influenţă puternică pentru tendinţele vestimentare ale acestui sezon
Starurile internaţionale includ tot mai des în ultima perioadă bluza sau puloverul cu gulerul înalt în ţinutele lor. Şi nu este vorba numai despre cele casul, cât şi despre cele purtate pe covorul roşu sau la diverse evenimente speciale.
 
Olivia Palermo, actriţa Emily Ratajkowski, fotomodelul Karlie Kloss sau actriţa Sienna Miller sunt câteva dintre vedetele care iubesc bluza cu gulerul înalt şi o includ des în ţinutele lor. 
 
Bluza "pe gât", aşa cum mai este numită, este o piesă de rezistenţă inspirată din moda anilor '70, o influenţă puternică pentru tendinţele vestimentare ale acestui an.
Ceea ce o face foarte uşor de purtat este versatilitatea sa. Bluza cu guler înalt poate fi inclusă în ţinutele casual, în cele office, dar şi cele elegante. De asemenea, este ideală pentru zilele foarte friguroase.

Obţii un look modern şi iteresant dacă optezi pentru o bluză scurtă cu guler pe gât şi o asociezi cu o pereche de jeanşi cu talie înaltă sau o fustă creion. Te ajută să pari mai înaltă şi este o ţinută ideală pentru zi, dar şi pentru petreceri. 

De asemenea, poţi purta rochiile tricotate cu guler înalt, ideale pentru toamna şi iarna aceasta.
Sunt potrivite pentru ţinutele pentru birou sau şcoală. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod