Modă: Adina Buzatu te învaţă cum să-ţi îmbraci iubitul de Sărbători

Adina Buzatu a adus recent în magazinele sale accesorii vestimentare pe care le preferă starurile de la Hollywood, precum celebrele bretele marca Albert Thurston sau cel mai apreciat brand de pălării din lume, Borsalino.

Prinţul Charles al Marii Britanii şi actorii Daniel Craig, Tom Cruise şi Robert de Niro poartă bretele marca Albert Thurston, iar Humphrey Bogart, Alain Delon, Gary Cooper, Justin Timberlake, Brad Pitt şi Johnny Depp au iubit pălăriile de la Borsalino.

Cum sfârşitul de an se apropie cu paşi rapizi, stilistul face câteva recomandări pentru ţinutele festive şi de vacanţă. „Petrecerea de sfârşit de an organizată de companie este un moment în care colegii pot descoperi în iubitul tău o altă persoană, atât din punct de vedere al socializării, cât şi vestimentar“, spune aceasta.

Adina Buzatu îţi propune să-i alegi iubitului tău, pentru această petrecere, o pereche de jeanşi la care să asortezi o cămaşă din poplin fin şi un blazer dintr-o stofă fină de lână sau catifea.

De asemenea, poţi personaliza ţinuta cu o pereche de bretele şi o batistă colorată din mătase naturală.

„Ca şi încălţăminte, alesul tău poate purta o pereche de ghete din piele întoarsă fină sau pantofi coloraţi“, adaugă Adina Buzatu.
 
Crăciunul petrecut alături de cei dragi nu trebuie să vă prindă nepregătiţi, iar Adina recomandă pentru petrecera de Crăciun o ţinută comondă şi stilată. Aceasta poate fi formată din pantaloni din stofă de lână fină sau jeansi cu tăietură modernă (slim fit), la care se poate asorta o cămaşă uni sau imprimată. Pentru un look complet, iubitul tău poate adăuga un cardigan sau o vestă din caşmir.

Petrecerea de Revelion vine întodeauna şi cu dileme în materie vestimentară. Probabil că aţi ales din timp locul unde veţi întâmpina noul an, aşa că este important să vă alcătuiţi cu atenţie ţinuta. Dacă aţi optat pentru un restaurant, iubitul tău poate purta un costum negru, bleumarin sau clasicul smoking. „Acestea trebuie să fie dintr-o stofă de calitate bună şi să aibă un croi impecabil“, ţine să precizeze stilistul.

Adina Buzatu adaugă că partenerul tău ar trebui să poarte o cămăşă albă din poplin fin, la care poate purta o cravată, un papion sau o eşarfă Ascot, care completează o ţinută de succes.
„Butonii şi ceasul fin, care trebuie doar să se întrevadă de sub manşeta cămăşii, vor definitiva cu stil această combinaţie“, spune aceasta.

În opinia Adinei Buzatu, pantofii reprezintă accesoriul care îl poate descalifica pe iubitul tău, dacă nu îi alege pe cei potriviţi. Stilistul recomandă o pereche de pantofi din piele lăcuită, catifea sau piele box, cu cât mai puţine cusături vizibile.

Petrecerea de Revelion în club reprezintă o altă variantă unde vă puteţi face remarcaţi prin stilul vostru. Costumul poate fi o alegere bună, dar mai puţin comodă pentru o astfel de ieşire. De aceea, mult mai potrivit ar fi să se îmbrace cu blugi şi cu un sacou din catifea sau o jachetă smocking (neagră sau bleumarin). Cămaşa cambrată din bumbac în culori închise cu detalii speciale (mici pliseuri sau un jabou discret) vor aduce un plus de eleganţă ţinutei.

Tot pentru club poate opta pentru o pereche de pantaloni din stofă fină cu o croială inspirată din tăietura pantalonilor de jogging, dar cu detaliile specifice celor de smoking (vipuşcă din mătase).
Un tricou simplu şi o vestă vor completa ţinuta.

Există însă şi persoane care îşi vor petrece noaptea dintre ani în aer liber. Aceştia pot opta pentru ţinutele casual, confortabile şi călduroase. O jachetă din stofă de lână peste un pulover pe gât şi jeanşi pot întruni toate aceste condiţii. În loc de mănuşi, partenerul tău poate alege o pereche de mitene (mănuşi fără degete) din lână. Ghetele înalte, confortabile cu sau fără căptuşeală îmblănită sunt ideale pentru o astfel de petrecere outdoor.

„Indiferent de locul unde vei petrece Sărbătorile, vei avea dovada că o ţinută bine aleasă vă va aduce un plus de bună dispoziţie, siguranţă şi atitudine. Întâmpinaţi noul an cu optimism, bunătate şi mult stil“, a încheiat Adina Buzatu.

1 din 8

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • una pe 9 Dec 2012, 00:27
    nuuuuuuuuuu

    fereasca D-zeu sa se imbrace in asemenea hal un barbat.... maine poimaine ii puneti in par stelute si cordelute... si e gata fetita

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod