Modă: Accesorii care te vor face specială în noaptea de Revelion

În noaptea dintre ani ne dorim să arătăm impecabil. Fiecare femeie vrea să întâmpine noul an cu un look fără cusur. De la coafură, manichiură, machiaj şi până la haine şi accesorii toate trebuie să arate perfect.

Şi cum sarea şi piperul unei ţinute sunt accesoriile, ai nevoie de încălţări şi clutch-uri care să-ţi completeze perfect look-ul.

în noaptea de Revelion avem voie să strălucim, aşa că putem alege accesorii acoperite cu "praf de stele".
Astfel de încălţări şi plicuri sunt potrivite pentru haine simple, care au nevoie de un mic ajutor pentru a ieşi din anonimat.
însă, le poţi purta şi la rochii speciale. Important este să nu exagerezi cu "strălucirea". Iar dacă alegi o rochie din paiete şi accesorii în acelaşi ton, indicat este să renunţi la bijuterii sau să alegi unele mai discrete.
 

Aşa că, ne-am gândit să-ţi propunem câteva modele de pantofi şi poşete din care să te inspiri pentru look-ul tău de Revelion.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Accesoria pe 20 Dec 2014, 13:38
    Accesoriile pot scoate din anonimat orice tinuta

    Poate ar trebui sa dam mai multa atentie detaliilor si sa ne alegem cu mai multa grija accesoriile, pentru ca ele ne pot ajuta sa scoatem din anonimat orice tinuta sau pot avea efectul contrar.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod