Modă. 50 de idei ca să fii cool cu fusta din tul. Inspiră-te!

Este una dintre cele mai apreciate piese vestimentare ale momentului în întreaga lume, fiind o alegere perfectă atât pentru ţinute casual, cât şi pentru evenimente speciale
Deşi cele mai multe femei au visat dintotdeauna să se îmbrace în prinţese sau balerine, nimeni nu a îndrăznit să poarte o fustă amplă din voal pe stradă. Asta până într-o zi, când personajul Carrie Bradshaw, interpretat de Sarah-Jessica Parker în serialul de succes "Totul despre sex", a dat tonul acestei tendinţe, purtând într-unul din episoade o fustă verde din tul.



Inspirată de tutu-urile balerinelor, dar mult mai lungă şi largă, fusta din tul a devenit o adevărată piesă vestimentară statement, aflându-se în garderoba celor mai multe fashioniste sau măcar pe lista lor de cumpărături.

Iniţial, fusta din tul făcea parte din ţinutele diafane şi romantice, fiind alese cele în nuanţe delicate de crem, roz, bej sau ivoriu.
De-a lungul timpului, însă, fusta din tul a fost inclusă şi în ţinute rock chic, asociată cu jacheta din piele sau bocancii cu ţine, pentru acest stil fiind ales tulul negru sau în culori închise.


O tendinţă importantă a momentului este fusta din tul în nuanţe puternice şi misterioase de mov, brun, albastru cobalt sau cele cu aplicaţii de paiete sau cristale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod