Modă. 5 tipuri de haine călduroase pentru sezonul rece. Care ţi se potriveşte?

Paltoanele şi capa sunt potrivite pentru un look elegant, în timp ce jachetele din fâş, umplute cu puf, sunt perfecte pentru un stil casual sau sport.
În luna noiembrie facem tranziţia de la sezonul de toamnă către cel de iarnă. Avem nevoie de haine călduroase, eventual impermeabile, confortabile, dar deopotrivă chic, ce pot fi adaptate, atât la ţinutele casual de zi cu zi, cât şi la outfit-uri elegante. Iată câteva dintre recomandările specialiştilor Sport Couture, care îţi pot uşura misiunea de a alege hainele potrivite pentru zilele friguroase:

Paltoanele nu se vor demoda niciodată, dar vor primi, an de an, reinterpretări interesante sau detalii care îţi vor scoate ţinuta din banalitate.
Casa de modă britanică Burberry propune paltoane din lână cu caşmir, cu elemente inspirate din clasicele trench-uri britanice. Poţi opta pentru variantele neutre de bej sau gri sau pentru cele colorate în nuanţele toamnei. Paltonul cu croiala clopot cu imprimeu ce sugerează “aripi de înger” sau cel cu nasturi şi butoni coloraţi ce amintesc de bomboane sunt piesele forţe ale colecţiei de toamnă-iarnă Red Valentino. 

Capa se numără printre cele mai versatile modele de haine, potrivite acestei perioade.
Ea poate fi purtată la ţinute casual, sporty-chic, dar şi peste rochii elegante. Cele mai hot modele ale toamnei sunt cele din lână şi caşmir, cu check-ul britanic, propuse de casa de modă Burberry care au făcut înconjurul lumii, fiind purtate de celebrităţi precum Cara Delevingne, Olivia Palermo sau Rosie Huntington-Whiteley. 

Inspirată din stilul military, parka are o puternică revenire în acest sezon. Moderne, ultra-creative şi utile, hainele parka cu guler din blană sunt preferate de Rihanna, Emma Watson sau Alexa Chung.
Le poţi purta în combinaţie cu jeans, colanţi din piele, dar şi peste rochii tricotate! 

Hainele din blană au revenit puternic în tendinţe. Totuşi, pentru a respecta spiritul eco, ţi le trecomandăm pe cele din blană sintetică. Michael Kors aduce în centrul atenţiei haine din blană inspirate din modelul capelor, ce reprezintă alegeri deopotrivă moderne şi elegante. 

Hainele din fâş cu puf sau “duffle coat-urile” sunt piese must-have în garderoba oricărei femei active. Scurte sau lungi, în nuanţe neutre sau colorate şi cu imprimeuri, acestea sunt ideale în week-end sau la ţinutele urbane.
Optează pentru variantele cu guler din blană şi cordon în talie, de la Burberry ce dau o notă elegnta ţinutei tale, pentru cele cu imprimeu “vibrant” şi super-colorat de la Just Cavalli sau pentru variantele sport, de la Freddy sau EA7 care se potrivesc cu jeans şi ghete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod