Modă. 5 rochii pentru toamna 2015. Sfaturile stilistului

Deşi zilele călduroase s-au încheiat, rochiile nu dispar din garderoba noastră zilnică. Este adevărat, li se schimbă silueta, lungimea, stilul, textura, cromatica şi inspiraţia...

Rochiile de inspiraţie retro - de cele mai multe ori cu o lungime mini, deasupra genunchiului - capătă un aspect nou, care le face potrivite şi pentru birou şi pentru timpul liber, iar denimul androgin se transformă în rochii demne de blitzul unui paparazzo vânător de street style. Alături de ele coexistă alte câteva variante ultrafeminine, versatile, moderne şi comode, care îşi vor face uşor loc în dulapul oricărei femei.
Am selectat pentru voi cele 5 rochii fără de care pur şi simplu nu văd cum aţi putea trece toamna 2015.

1 din 7

Rochia din denim

Obsesia feminină pentru denim depăşeşte normele standard în această toamnă. Nu mai vorbim de a vă cumpăra o simplă pereche de jeanşi (evazaţi, boyfriend, girlfriend, mom, slim şamd), pentru că materialul acesta longeviv a fost reinterpretat, reevaluat şi retestat pentru toamnă.
Indiferent de croială, rochiile din denim sunt o piesă cool, potrivită pentru o zi de vineri la birou, dar şi pentru o zi de weekend. Croielile din denim mai rigid au nevoie de eşarfe colorate în nuanţe autumnale sau de stratul călduros al unui cardigan supradimensionat, pentru a avea un plus de fluiditate.

Unei rochii din denim îi puteţi adăuga: un poncho în nuanţe neutre, o jachetă din piele întoarsă vişinie sau în culoarea cafelei cu lapte, o pereche de botine scurte, o geantă de umăr cu formă geometrică.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 11 Oct 2015, 00:16
    moda

    ...toate noutatile , sunt desuete ... pacat ca nu doreste cineva sa lansam moda milenilului III ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod