Modă. 40 de ţinute de petrecere pentru noaptea de Revelion

Paietele, datorită strălucirii lor fascinante, sunt alegerea clasică pentru noaptea dintre ani. Cu siguranţă nu vei da greş!
O cămaşă semitransparentă, asortată cu un sutien foarte sexy te-ar putea transforma instant în diva serii. Este o ţinută îndrăzneaţă, ideală dacă vrei să fii în centrul atenţiei. Nu uita să asortezi nuanţa cămăşii cu cea a sutienului, pentru ca rezultatul obţinut să fie elegant şi modern, nu unul vulgar. 

Paietele, datorită strălucirii lor fascinante, sunt alegerea clasică pentru noaptea de Revelion. Fie că alegi un top acoperit cu paiete, o fustă, o rochie sau chiar o pereche de pantaloni, cu siguranţă nu vei da greş. Cele mai potrivite alegeri în materie de culori sunt negrul, auriul şi argintiul, care oferă eleganţă şi sobrietate. Culorile mult prea puternice în variantă strălucitoare pot da impresia de exagerare şi lipsă de stil.

Fustele din tull te transformă instant în prinţesa balului! Sunt foarte uşor de asortat şi te ajută să obţii foarte uşor o ţinută deosebită, ideală pentru un astfel de moment festiv.

Rochiile sexy, fie că sunt scurte, strâmte sau cu un decolteu adânc te ajută să fii diva petrecerii în noaptea dintre ani. Te vor ajuta să te simţi excelent în pielea ta şi să fii admirată la fiecare pas. Dar nu uita că sunt potrivite în cazul unei petreceri între prieteni sau al uneia în club, în niciun caz dacă participi la un eveniment formal, care impune sobrietate şi eleganţă. În acest caz, rochiile lungi sunt o alegere sigură.

Nu uita: cu cât petrecerea de Revelion la care participi este mai libertină, cu atât ţinuta ta poate fi mai îndrăzneaţă sau de-a dreptul rebelă!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod