Modă. 40 cele mai interesante ţinute de la Paris Fashion Week

Catifeaua, pliseurile şi elementele inspirate din stilul anilor '80 se numără printre principalele tendinţe prezentate de designerii francezi
Săptămâna Modei de la Paris, cea care a încheiat sezonul prezentărilor pentru toamnă-iarnă 2016/2017, a adus în prim-plan propuneri inspirate din stilul anilor '80, dar şi '90.

Eşarfele din mătase, legate precum un colier chocker în jurul gâtului, ţinutele asimetrice şi culorile metalice sunt câteva dintre influenţele modei de acum 30 de ani, care au putut fi observate în cadrul prezentărilor desfăşurate în capitala Franţei între 1 - 9 martie 2016.

Catifeaua rămâne însă un reper important în ceea ce priveşte tendinţele pentru sezonul toamnă - iarnă 2016, fiind prezentă în numeroase colecţii din cadrul evenimentelor de modă la New York, Londra, Milano, iar de această dată de la Paris.
Rochiile, sacourile sau chiar pantalonii din catifea ar trebui să se regăsească în garderoba ta pentru sezonul următor.


De asemenea, piesele vestimentare din piele revin în tendinţe, pielea neagră fiind folosită intens şi de designerii francezi. Dacă nu ai încă o jachetă din piele, acum este momentul perfect să investeşti într-o astfel de piesă.

Rochiile şi fustele vaporoase, cu pliseuri dese, în culori metalice sau nuanţe nude se numără printre principalele tendinţe în ceea ce priveşte ţinutele pentru evenimente speciale.


Iar dacă ai nevoie de inspiraţie pentru rochii de seară în trend pentru toamna 2016, trebuie să ai în vedere materialele cu o transparenţă discretă şi cele decorate cu broderii delicate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod