Modă. 30 de ţinute chic pentru petreceri în aer liber. Ce să porţi

Sărbătoreşti Ziua Muncii prin distracţie? Fie că ai organizat o ieşire la picnic sau un weekend prelungit la mare ori la munte, este obligatoriu să arăţi impecabil şi să faci senzaţie cu stilul tău vestimentar!

Pentru escapadele la malul mării, ţinutele în stilul boho-chic reprezintă alegerile ideale. Foloseşte elemente specifice anilor '70, cu fuste lungi imprimate multicolor, topuri scurte, care îţi lasă talia la vedere, genţi şi în general accesorii cu franjuri. Nu uita de bentiţele care se aşază pe frunte şi care îţi oferă acel look specific stilului hippie.

Dacă ai programat pentru acest weekend prelungit un picnic în doi alături de iubitul tău, ţinutele diafane precum rochiile lungi, albe sau în culori pastelate te vor ajuta să intri în acea stare romantică şi relaxată.



Topurile din dantelă sau material croşetat, asociate cu fuste sau pantaloni scurţi sunt de asemenea perfecte pentru un look feminin şi diafan, necesar pentru o astfrl de moment romantic.

Orice ţinută ai alege, este foarte important să optezi pentru pantofi comozi, fie că sunt balerini, tenişi sau chiar sandale. Pantofii cu toc nu îşi au loc în ţinutele pentru ieşiri în aer liber. Dacă vrei neapărat tocuri, alege sandalele cu talpă înaltă, cu tocuri bloc, late, din lemn, care se adaptează cel mai uşor unui stil vestimentar relaxat.

În ceea ce priveşte accesoriile, acum ai ocazia perfectă pentru a purta coroniţe din flori în păr! Lasă-te purtată de val şi încearcă bentiţele cu flori masive atât pe cap, cât şi incluse în împletituri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod