Modă: 15 ţinute sexy pentru petrecerea în club cu ocazia Crăciunului

Crăciunul este pentru noi toţi un bun prilej de a petrecere alături de familie şi prieteni. Împodobim bradul, dăruim şi primim cadouri, ne întâlnim cu cei dragi. Şi cum să nu iubeşti sărbătorile de iarnă când tot oraşul este acoperit cu luminiţe colorate, iar în case miroase a vin fiert şi cozonaci.

Şi dacă punem la calcul petrecerile şi faptul că în aceste zile tot ce ai de făcut este să te distrezi, să te întâlneşti cu prietenii prin cluburi şi să nu ratezi nicio petrecere cu stil, atunci bucuria este şi mai mare. Aşa că, a venit momentul să te gândeşti cu ce te vei îmbrăca pentru o apariţie fashion garantată. Nu de alta, dar acum a sosit ocazia ideală pentru etalarea ţinutelor sexy.

Praf de stele
În această perioadă din an, ai voie să străluceşti... la propriu. Aşa că nu spune “nu” ţinutelor cu paiete. Alege variante unicolore  sau, dacă eşti mai îndrăzneaţă, poţi purta rochii cu paiete multicolore. Însă, nu uita că la astfel de ţinute, prea multe accesorii nu îşi mai au rostul, doar nu vrei să concurezi cu bradul împodobit. Pentru un efect stylish poartă rochiile paietate cu încălţări şi plicuri din materiale mate.

Rochii cu spatele gol
Ce ai zice de o rochie feminină care să-ţi descopere spatele? Nimic nu e mai provocator decât să te joci cu imaginaţia lui, atunci când treci pe lângă el, îi zâmbeşti şi mergi mai departe. Imaginea cu care va rămâne în minte, după ce treci, sigur îl va pune pe jar.

Detalii preţioase
Broderiile şi materialele preţioase sunt esenţiale dacă vrei o ţinută de seară fashion. Cu o rochie din dantelă neagră nu ai cum să treci neobservată.

All black
Dacă eşti o tipă conservatoare şi nu eşti dispusă să experimentezi, mergi la sigur cu o ţinută all black. Însă, măcar de Sărbători fă un compromis şi accesorizează cu o colier masiv auriu sau cu o pereche de cercei candelabru.

Roşu, culoarea vedetă

Pentru o femeie îndrăzneaţă şi sigură pe ea o rochie roşie se potriveşte perfect. Dacă eşti blondă, încearcă o nuanţă de roşu aprins, iar pentru brunete, un roşu bordo este ideal. Mai ai nevoie de nişte accesorii aurii şi eşti pregătită pentru petrecere.

1 din 16

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod