Modă: 15 ţinute sexy inspirate de stilul britanic. Încearcă-le şi tu!

Englezii sunt recunoscuţi pentru eleganţa lor tradiţională. Hainele din tweed, trenciurile în carouri, costumele din trei piese, puloverele tricotate, pălăriile, toate sunt inspirate din clasicul stil britanic.

Hainele inspirate din moda britanică sunt practice, elegante, cu tăieturi simple şi materiale călduroase (din cauza vremii mereu mohorâte, englezii sunt nevoiţi să poarte haine groase).

Culorile predominante sunt maro, bej şi camel, nuanţe specifice toamnei. Tocmai de aceea, moda britanică este o sursă de inspiraţie pentru designeri atunci când fac colecţiile de toamnă-iarnă.

Şi pentru sezonul 2012/2013 marile case de modă s-au inspirat din hainele tradiţionale englezeşti. 

Aşa că, dacă vrei să ai un aer londonez încearcă hainele în carouri, trenciurile sau fustele scurte din tweed. Nu ocoli nici puloverele tricotate în nuanţe de camel sau burgund, care se potrivesc perfect cu fustele creion până la genunchi sau cu cele cloş. Şi, ca să completezi ţinuta, alege o curea subţire cu care să-ţi marchezi talia. 

Sacourile din tweed cu cotiere maro sunt o altă alegere perfectă pentru zilele de toamnă.

Un astfel de sacou este uşor de purtat şi se potriveşte la foarte multe ţinute. De asemenea, este o piesă vestimentară în care se merită să investeşti deoarece se va purta mereu.

Şi dacă vrei o tuşă finală, nu uita de o batistă pe care să o porţi, la vedere, în buzunarul sacoului sau o bască din tweed. Cu siguranţă, nu vei trece neobservată! 

1 din 16

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CLAU pe 27 Oct 2012, 23:13
    moda

    De ce moda e doar ptr,fete si femei slabe? doar astea sint pe lume?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod