Modă: 15 pulovere inspirate de sărbătorile de iarnă. Alege-ți modelul preferat!

Sărbătorile sunt aproape, iar febra Crăciunului ne cuprinde pe toți. Cumpărături, liste cu cadouri, brazi, fulgi de zăpadă și beculețe colorate. Și dacă faci parte din acea categorie de oameni care adoră Sărbătorile, poți să te lași inspirată de această perioadă a anului și să porți haine cu elemente caracteristice.

Iar cea mai bună alegere sunt puloverele împletite cu modele specifice anotimpului rece: fulgi de zăpadă, reni, brăduți, cadouri, pinguini și, de ce nu, oameni de zăpadă.

Important este ca aceste pulovere să fie groase și călduroase. Un alt element care nu ar trebui să-ți lipsească este culoare roșie. Ce altă culoare reprezintă mai bine Crăciunul decât roșu? Încearcă combinații de roșu cu alb, roșu cu negru sau cu albastru.

Și pentru că aceste pulovere îți vor da un aer foarte copilăresc le poți purta cu o pereche de pantaloni scurți și cu ciorapi groși până la genunchi. Nu uita de un fes împletit care să te apere dezăpadă!

1 din 16

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LAURA pe 7 Dec 2012, 13:29
    asa e!

    din pacate nu prea le gasesti ... alexandra are dreptate!

    3
    0

  • alexandra pe 6 Dec 2012, 15:45
    da!

    da, sunt foarte dragute toate, dar eu nu am vazut in magazine asa ceva. nicaieri. numai in filme si-n poze vedem puloverele astea frumoase cu motive de sarbatori. poate ne-ati fi putut mentiona si locurile de unde le putem lua, ca ideea o aveam si noi.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod