Modă: 15 piese de lenjerie intimă cu ajutorul cărora cucereşti orice bărbat

Lenjeria intimă este cunoscută din cele mai vechi timpuri ca una dintre cele mai importante arme de seducţie. Orice femeie care va purta un portjartier îl va incita pe bărbatul de lângă ea fără prea mari eforturi.

Dacă vrei să te transformi într-o femeie sexy, sigură pe ea şi provocatoare poartă lenjerie sexy chiar şi sub cea mai banală ţinută. Un sutien din dantelă te va face să te simţi ca o adevărată divă. Iar atunci când vrei să-l impresionezi cu adevărat pe iubitul tău, într-o seară specială, poartă un portjartier, dresuri cu bandă şi sutien şi chilot din dantelă. Roşu sau negru sunt culori care nu vor da greş niciodată, însă poţi alege şi alte nuanţe mai vesele. Şi nu uita de tocuri! O astfel de ţinută se accesorizează cu tocuri cui şi un şirag lung de mărgele.

O lenjerie intimă aleasă corespunzător pune orice tip de corp în evidenţă. Nu trebuie să fii foarte slabă pentru a purta atfel de ţinute. 

Se spune că lenjeria intimă sexy a fost creată pentru a fi purtată de femei, spre deliciul bărbaţilor. Aşa că, nu mai sta pe gânduri şi cumpără-ţi o astfel de ţinută. Noi ţi-am propus câteva modele cu care sigur nu vei trece neobservată.

 

1 din 16

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cornelia pe 1 Sep 2012, 16:39
    moda

    Toate merita nota zece , dar nu cu toatele putem purta astfel de lenjerie si de aici vor fi comentarii rautacioase. Dar , ce sa spun minunate.Felicitari creatorilor,cat si prezentatoarelor.

    2
    1

  • marimar pe 1 Sep 2012, 10:46
    hot

    f interesant....rosu cu negru e fantastic....!!!...si intr o lenjerie sexy si adecvata fizicului chiar te simti frumoasa......pt mine e reteta succesului:))

    4
    0

  • TEBULESCU pe 1 Sep 2012, 01:48
    Cateva modele de ce ?

    Poate cateva modele de femei.....:>

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod