Modă: 10 rochii cu care să faci senzaţie la evenimentele din toamna asta

Rochia este cel mai elegant articol vestimentar din garderoba unei femei. Când vrei să fii senzuală şi feminină pe deplin, poartă o rochie accesorizată aşa cum trebuie şi nu vei da greş. Nu trebuie să uiţi, însă, că toate alegerile trebuie făcute în funcţie de locul şi momentul evenimentului pentru care te pregăteşti. Ca să fii complimentată şi toată lumea să te admire, fii în pas cu moda şi vezi ce se poartă în toamna aceasta.
 
1 din 11

Rochiile etno

Aceste articole vestimentare cu influenţe etno sunt în tendinţă toamna aceasta. Ele sunt caracterizate prin printuri multicolore şi motive ornamentale ce dau ţinutei prospeţime şi veselie. Rochiţele etno se potrivesc oricărui tip de corp şi pot fi mini sau până la genunchi, cu o croială simplă ce subţiază silueta.
Poţi adăuga accesorii de lemn, breţări din piele sau curele în talie pentru un look casual. Dacă vrei să fii elegantă, rochiile de seară cu acest specific trebuie să aibă neapărat broderii sau aplicaţii din mărgele colorate şi sclipicioase.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudia pe 23 Sep 2012, 08:51
    Cerere oferta

    Cum pot fi cumparate produsele (rochii) prezentate de Dvs.?

    1
    0

  • mika pe 22 Sep 2012, 17:03
    Super

    In ultimele luni am cumparat de mai multe ori de pe site-ul PRETULMINI.COM si am observat ca reducerile sunt negociate cu adevarat, iar pretul produselor este foarte mic. Acesta este unul din cele mai noi site-uri de acest gen. Am fost foarte placut surprins cand am gasit acest site pe facebook!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod