Minimalist este noul cuvânt vedetă pe MOJA.ro 

MOJA.ro anunţă intrarea pe site a două colecţii optimiste şi minimaliste, respectiv Atu şi Sepala by Mihaela Glăvan.

MOJA.ro anunţă intrarea pe site a două colecţii optimiste şi minimaliste, respectiv Atu şi Sepala by Mihaela Glăvan.

Sepala by Mihaela Glăvan este unul dintre cele mai apreciate branduri de încălţăminte de pe piaţa autohtonă. Creaţiile Mihaelei Glăvan se remarcă prin designul grafic, minimal şi uşor de asortat la orice ţinută. Calitatea pantofilor este garantată de materiale bine alese şi finisaje impecabile. Sepala este 100% produs în România.

 

 

 

Pe MOJA.ro se regăsesc începând cu această săptămână peste 20 de modele diferite de pantofi pentru o gamă variată de gusturi – de la balerini comozi pentru ţinute de zi până la pantofi eleganţi cu toc pentru evenimente de seară.


Preţurile produselor se încadrează între 300 şi 450 lei.

Atelier ATU este un brand vestimentar care pune accent pe linii minimaliste, simple, rotunjite şi pe detaliile care nu se văd, dar se remarcă. Materialele folosite sunt naturale, există suprapuneri de bumbac şi tul, ţesatură din bumbac semitransparent, vâscoză modelată la cald.

 

Colecţia Couture de pe MOJA.ro este o colecţie manifest cu 24 de piese ce conţin elemente ce se întrepătrund şi se scot în evidenţă: printuri, bumbac satinat, rips din mătase şi jersey.

Preţurile produselor variază între 300 lei şi 1600 lei.


MOJA.ro este un concept store online care caută şi promovează creaţii ale designerilor romani – îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi deco. Suntem singurul shop online care dezvoltă linii vestimentare proprii originale şi accesibile. Printre acestea amintim MOJA by Lana – Cimitirul Vesel de la Săpânţa, MOJA by The Golden Diamonds – cea mai cunoscută bloggeriţă din Republica Moldova, MOJA COLORS şi MOJA Attitude.
 


Vă aşteptăm pe www.moja.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod