Lumbersexualul, noua tendinţă masculină. 50 de imagini cu bărbaţi sexy cu barbă

Barbă lungă, formă fizică perfectă, haine în trend, bocanci şi multe tatuaje. Cam aşa se poate descrie în câteva cuvinte lumbersexualul, noua tipologie masculină la mare căutare în prezent.
Inspirat de tăietorii de lemne din America secolului trecut (numiţi "lumberjacks"), care înfruntau moartea zi de zi, acest trend pune în valoare forţa brută şi masculinitatea, fiind o reacţie faţă de metrosexualii pensaţi, epilaţi şi cu unghiile lăcuite.

Acest stil aduce hainele outdoor în viaţa de zi cu zi a oraşelor aglomerate: cămăşi din flanel în carouri, pantaloni din materiale rezistente, jachete impermeabile, rucsac masiv cu multe buzunare.

Lumbersexualul este un "pădurar de oraş", aparent pregătit să se descurce în orice condiţii în natură, deşi drumul său zilnic presupune distanţa de acasă până la birou şi invers.
În rucsacul lui nu găseşti unelte pentru supravieţuirea în sălbăticie, ci mai degrabă un laptop şi diverse gadgeturi.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eubarbos pe 7 Aug 2015, 02:08
    Ce-aveti ma

    E foarte frumos cu barba nu stiti voi ce e frumos, si fetelor care comentati pe aici ca e nasol cu barba, ia sa va invatati sa va placa cu barba.

    0
    0

  • alex pe 18 Feb 2015, 22:18
    snobi de romania

    când se trage o,, rasina,, in America nu mai apuca nimeni s-o prinda de romani. Tara de copy paste paste toate capitolele adica idioti fara identitate.Mergeti la Viena si vedeti cum se imbraca lumea

    0
    0

  • ady pe 2 Feb 2015, 20:22
    Sexy

    Unlele femei nu se mai satura de mine de cand port barba !

    1
    2

  • tzestosel pe 2 Feb 2015, 18:31
    lumbersexual

    pot fi de meserie : bucatari , medic chirurg , ospatar .,stomatolog ...?????

    0
    0

  • kiki pe 2 Feb 2015, 09:54
    sa fim cinstiti

    Spunea cineva pe-aici ca sunt frumosi asa,naturali,fara bisturiu,silicoane,etc... Alea sunt extreme,si la care apeleaza manechine sau gay sau ciudati. Dece n-ar fi barbatii ca pana acum,rasi sau cu barba tunsa ingrijit,cu par unde a lasat natura,pt ca noua ne pareau ok,destul de virili (sau nu,dar din alte considerente)? E adevarat ca barboaiele alea le pot ascunde defecte,ca si hainele slempete: obraji ciupiti de varsat sau acnee,buze urate,picioare cracanate,lipsa de muschi,etc...De aia sunt 'naturali'...

    0
    0

  • Andrada pe 1 Feb 2015, 23:46
    nespalati si neingrijiti

    ORIBILI si gretosi acesti nespalati infecti:)) Cine naiba sa placa genul asta de maimutoi neingrijit????.....Un barbat atragator trebuie sa fie unul frumos,sexi,ingrijit si fin nu jegosii prezentati de voi.Sunteti dusi cu capul,pe bune! Nu mai stiti ce sa inventati.JALNIC!

    4
    4

  • Alex pe 1 Feb 2015, 19:55
    Monty Python - Lumberjack Song

    Imi aduce aminte de Monty Python - Lumberjack Song https://www.youtube.com/watch?v=mL7n5mEmXJo

    2
    0

  • bdjsd pe 1 Feb 2015, 17:56
    Imbecilitate

    Cica astia ar fi opusul metrosexualilor... Singura diferenta dintre cele 2 categorii este barba. Si unii si altii acorda o atentie excesiva aspectului si tzoalelor.

    4
    0

  • luminita pe 1 Feb 2015, 16:02
    Horror

    Mai bine le spuneau lubrefianti,la cat de urat arata.Doamne fereste sa te smotoceasca unul ca asta te lasa toata zgariata si sa mai aiba si barba imputita de mancare,ai sa vomiti si matele din tine. HORROR.

    6
    2

  • rasbagwe pe 1 Feb 2015, 14:42
    barbati adevarati

    sunt superbi asa naturali denota masculinitate, forta, vitalitate - lumea a cam uitat cum sunt barbatii adevarati si prefera imagini de carton, fabricate cu lama, bisturiul, silicon etc

    3
    9

  • Rodica pe 1 Feb 2015, 12:26
    Lumbersexualul

    La lenea tinerilor de azi, e de înțeles. Bărbații au renunțat de mult la bărbieritul zilnic. După etapa cu barba rasă la săptămână, era de așteptat. În replică, au apărut domnișoarele nepieptănate și îmbrăcate lălâu, dar care se epilau integral de dragul "masculilor". Sper ca la vară, litoralul să fie plin de lumbersexuali și fete cu părul crescut natural- pe picioare, la subraț și în zonlele "acelea". Eu n-am să văd ororile, pentru că nu merg la mare (sic).

    11
    2

  • Nico pe 1 Feb 2015, 12:13
    Scarbos!

    Chiar scarbos. Barba urateste majoritatea barbatilor. Nu va luati dupa trenduri.

    13
    2

  • Mate pe 1 Feb 2015, 08:24
    Urati !!!

    Parul pe fata sugereaza lipsa de ingrijire personala...Nu e nimic sexi sa semeni cu o maimuta in plin proces de naparlire !!

    17
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod