Interviu în exclusivitate cu juriul emisiunii FASHION POLICE

Legendara actriţă Joan Rivers alături de Giuliana Rancic, Kelly Osbourne şi George Kotsiopoulos, formează cel mai îndrăgit juriu de la Hollywood.
Cei patru moderează cu success emisiunea Fashion Police şi cu un simț al umorului incomparabil, lansează şi dezbat comentarii avizate asupra noutăţilor şi bârfelor din lumea vedetelor, luând în colimator evenimentele, stilul şi frumuseţea celebrităţilor.

Nimeni nu scapă de comentariile acide ale acestui juriu, care are câte ceva de spus despre orice alegere vestimentară nefericită făcută vreodată de vedete.

În exclusivitate pentru cititorii eva.ro, juriul Fashion Police a acordat un interviu despre culisele emisiunii care analizează tendinţele vestimentare afişate de vedetele de la Hollywood pe covorul roşu. Interviul a fost realizat după ceremonia premiilor Golden Globes, care a avut loc în luna ianuarie la Los Angeles. La interviu a participat şi Melissa Rivers, fiica actriţei Joan Rivers, care este şi unul dintre producătorii emisiunii.

Emisiunea Fashion Police este difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 23:00, la E! .

Eva.ro: Cine nu a strălucit anul acesta pe covorul roşu de la Golden Globes?

Giuliana Rancic: Paula Patton.

Joan Rivers: O da, Paula Patton. Vedeţi voi, rochiile pe care aleg să le poarte vedetele sunt rochii purtate de modele pe podium. Trebuie să le poţi doar dacă arăţi că ele, altfel nu. Este şi cazul Paulei, care sincer a arătat oribil. Cea mai proastă alegere, deşi ea este o femeie frumoasă.

George Kotsiopoulos: În realitate, toate sunt frumoase, dar acum chiar nu a fost cazul.

Eva.ro: Care a fost momentul vostru preferat de la Golden Globes?

Joan Rivers: Momentul meu preferat sunt Globurile de Aur. Nu ştiu câţi dintre voi au posibilitatea să participe la eveniment, dar va spun sincer că atmosfera din interior este una de petrecere. Deşi sunt încordaţi, toata lumea se distrează. Cred că asta face ca spectacolul să fie unul extraordinar de bun.

George Kotsiopoulos: Cred că atunci când Amy Fuller a câştigat premiul. Mi s-a părut atât de dulce când a exclamat: "Oh, Doamne!".

Kelly Osbourne: Mi-a plăcut să le admir pe Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Kerry Washington, Zoe Saldana.

Eva.ro: Se întâmplă că la acest tip de ceremonie cum sunt Globurile de Aur, să va întâlniţi cu vedete care să va reproşeze faptul că i-aţi criticat pentru rochia purtată în anul precedent?

Kelly Osbourne: Pe covorul roşu nu am avut un astfel de moment. Mi s-a întâmplat însă o dată şi am crezut că glumeşte, dar nu a fost aşa, persoana respectivă chiar se simţea jignită de ceea ce spusesem.

Eva.ro: Cine a fost?


Kelly Osbourne: Modelul Erin Austin. Am spus că rochia ei a făcut-o să arate că un travestit. Ei i s-a părut amuzantă ţinuta şi a spus că făcut-o doar pentru show.

Giuliana Rancic: Multe vedete fac asta pentru că le place. Dar rolul nostru la Fashion Police este să fim sinceri.

George Kotsiopoulos: Dar trebuie să ştiţi că multe dintre personajele despre care noi vorbim, sunt foarte interesante. Cum ar fi Jessica Chastain care este un mare fan al show-ului, şi care este onorată atunci când Joan spune ceva despre ea. Şi de fapt cine nu ar fi! Dar ele sunt cool. Ştii Cameron Diaz, am întâlnit-o undeva şi am fost şocat să văd că ştia cine sunt. În cadrul unei emisiuni, i-am insultat braţele şi acum fiind faţă în faţă cu ea, mă simţeam inconfortabil. Dar a fost distractiv!!!

Melissa Rivers: Da, nu este un mare fan al show-ului nostru. Cred că toţi am avut la un moment dat "un moment tensionat cu ea".

George Kotsiopoulos: Pe Drew Barrymore am văzut-o recent la o Gală şi a venit până la mine şi am fost îngrozit pentru că nu ştiam ce îmi va spune, dar a fost foarte ok şi mi-a spus că am avut dreptate când am criticat-o: „Rochia aceea chiar arăta groaznic pe mine.
Adică, am văzut şi vă dau dreptate!”

Kelly Osbourne: Acelaşi lucru l-a spus şi la Golden Globes.

George Kotsiopoulos: O iubesc pentru asta!

Joan Rivers: Vreau să spun un singur lucru. Suntem aici pentru a vă povesti despre show-ul nostru şi pentru a distra publicul. Nu pentru a deveni prieteni cu vedetele. Noi spunem oamenilor care se uită la noi, adevărul, motiv pentru care suntem numărul unu. Aşa că dacă nu le place, îmi pare foarte rău. Oamenii ştiu că noi spunem adevărul şi acesta este motivul pentru care, chiar dacă îţi faci duşmani, ei continuă să te urmărească.

Kelly Osbourne: Dar dacă ei nu acceptă o glumă despre ei înşişi, atunci înseamnă că sunt în industria greşită. Aici este Hollywood!

Eva.ro: Giuliana ai ales o rochie semnată de un designer român. Cum ai ajuns la o astfel de decizie?

Giuliana Rancic: Da, aşa este. Sunt un fan al Lorenei Sârbu de mult timp. Am lucrat cu ea la un moment dat pentru nişte reclame şi am mai purtat ţinute create de ea, dar niciodată pe covorul roşu. Ea face nişte rochii foarte frumoase. Din lista propusă de stilistul meu care conţinea 30-40 de rochii, am rugat-o să îmi facă un top 3. Şi rochia purtată pe covorul roşu a fost numărul unu.


Eva.ro: Ne poţi spune competiţia?


Giuliana Rancic: Badgley Mischka.

George Kotsiopoulos: Pe cine ai respins, ştii?

Giuliana Rancic: Sincer, nu ştiu. I-am spus Monicăi ( stilistul meu) că voi încerca această rochie, prima. Şi am încercat-o. Am iubit-o din prima clipă. M-am uitat şi la altă rochie şi nu a mai fost nevoie să o probez pentru că ştiam că nu va arata la fel de fabulos.

Kelly Osbourne: Giuliana m-a învăţat un truc nou despre pregătirea pentru covorul roşu. Proba rochiilor chiar aici la E!. Pentru că avem un panou care literalmente arată că cel de pe covorul roşu şi care are toate logo-uri E!. Este cea mai bună idee pentru că pentru că poţi vedea exact cum vor arata lucrurile! Şi chiar funcţionează!

Eva.ro: Ai fost vreodată stresată cu privire la ţinutele tale?


Kelly Osbourne: Da, dacă trebuie să returnăm. Atunci trebuie să ştim cum să le purtăm. Şi clar îţi provoacă un stres.

Joan Rivers: Eu mă îmbrac, îmi aranjez părul şi mă machiez când ajung în avion. Chiar şi atunci când merg cu câinii în New York, încerc să arăt frumos. Încerc!

Giuliana Rancic: Joan arată bine întotdeauna.

Joan Rivers: Nici nu durează prea mult. Mie îmi place foarte mult negru. Am pus un colier şi aia e. Trebuie să ai tot timpul grijă cum arăţi. În niciun caz nu trebuie să ieși pe stradă ca un gunoi!

George Kotsiopoulos: Joan, tu eşti un simbol al glamour-ului. Eşti foarte stălucitoare şi asta este foarte important.

Joan Rivers: Daaaaa, sigur.

Giuliana Rancic: Cred că a fi la Poliţia modei te face mai încrezător într-un fel, deoarece ne dăm seama că dacă într-o săptămână cineva arată oribil şi le-am numit rău îmbrăcat, săptămâna viitoare îl putem numi, cel mai bine îmbrăcat. În cazul în care nu reuşeşte într-o zi, în ziua următoare poate să strălucească, deci nu contează.

Joan Rivers: Şi mai avem un truc. De fiecare dată când prindem pe cineva că poartă ceva vechi, spunem vintage!!!!!!!!!!

George Kotsiopoulos: Moda este ceva foarte distractiv. Tu eşti ceea ce simţi, modul în care doreşti să te proiectezi în lume. Despre asta este vorba.

Eva.ro: S-a întâmplat să vă criticaţi ţinutele unul altuia?

Giuliana Rancic: Tot timpul!

Melissa Rivers : Pentru mine sunt săptămâni în care nu particip efectiv la show şi stau în spatele camerelor.
Cele mai terifiante dimineţi sunt cele în care trebuie să merg în dressing-ul Giulianei, deoarece stiliştii ei sunt cei mai groaznici critici. Tot timpul merg cu frică şi mă gândesc, oare de dată aceasta ce vor mai spune despre mine?!

George Kotsiopoulos: Daaa, sunt cele mai groaznice femei!

Melissa Rivers: Eu mă uit în primul rând la hainele lor. În special la Giuliana şi Kelly atunci când poartă rochii sau fuste. Aşa că mi-am petrecut jumătate din show, asigurându-mă că stau cu picioarele apropiate!

Melissa Rivers: Staţi. Am avut un moment Sharon Stone în emisiune?

Giuliana Rancic: Kelly a avut un moment Sharon Stone în emisiune.

Kelly Osbourne: Daaaaa, mi s-a văzut lenjeria intimă!.

Eva.ro: Obţine-ţi vreodată vreun răspuns de la designeri? Sunt supăraţi? Sunt fericiţi?


Giuliana Rancic: Tom Ford este obsedat de Fashion Police şi Valentino ... Sunt minunaţi!

Joan Rivers: Zac Posen

Kelly Osbourne: Michael Kors. Badgley Mischka.

George Kotsiopoulos: Alber Elbaz de la Lanvin. Jason Rue.

Melissa Rivers: Karl Lagerfeld.

George Kotsiopoulos: Şi oamenilor lor de PR le place. Vreau să spun că suntem singurul show de televiziune care vorbeşte despre moda actuală, despre podiumuri. Ei îşi doresc să fie la show-ul nostru.

Giuliana Rancic: Da, ai dreptate şi designerii ştiu foarte bine asta. Chiar dacă nu ne place una din rochiile lor nu vor ieşi să spună, urăsc Fashion Police. Deoarece sunt şanse ca săptămâna viitoare să ne placă una din rochiile lor. Şi apoi să spună, iubesc Fashion Police. Deci, stiliştii, designerii, au sigur momente când nu iubesc show-ul nostru, atunci când vorbim despre una din rochiile lor într-un mod nefavorabil. Dar în general, ei pur şi simplu apreciază că există un show ca al nostru pe piaţă, care vorbeşte despre asta.

Joan Rivers: Cred că Prada urăşte americanii. Ea a luat fiecare actriţă frumoasă şi într-adevăr a distrus-o regeşte. Îmi pare rău. Prada, îmi pare rău.

Eva.ro : Aveţi duşmani printre celebrităţi?


Joan Rivers: Nu am duşmani, ei îmi sunt prieteni. Din nou, aceasta este treaba mea, este ceea ce ştiu să fac mai bine. Eu analizez lucrurile. Treaba mea este să spun adevărul fie că vorbesc despre filme, cărţi, sau show-uri de pe Broadway. Deci, eu nu pot să mint. O parte din show-ul nostru este foarte amuzant. La început ne-am gândit demografic pentru că cei mai mulţi dintre fani erau femei, bărbaţii gay şi tinere adolescente. Oamenii ne privesc pentru că le place umorul şi pentru că văd foarte multe femei frumoase!

Eva.ro: Ne puteţi spune despre ce se întâmplă în culise? Cum se realizează scenariul? Cum va pregătiţi pentru show? Aveţi un ritual anume?

Joan Rivers: Totul începe cu producătorii. Ei decid care sunt pozele pe care le vom comenta în emisiune.

Melissa Rivers: Da, aşa este, totul începe cu noi. Vedem în fiecare săptămână, tone de imagini. Imagini cu rochii pe care vrem să le arătăm în show. Pornind de la noţiuni de bază, trebuie să obţinem un mix bun despre ceea ce ştim că este bun, rău, amuzant, nou, proaspăt. Totul trebuie să fie de actualitate. După care, stabilim ordinea în care imaginile se vor derula pe parcusul show-ului. Această înseamnă vizual interesant pentru privitor.

Joan Rivers: Ajung la filmări în fiecare miercuri. Ştiu fiecare stewardesă! Aşa că dacă doriţi vreodată să obţineţi pe American Airlines, o pătură în plus, spune-le că mă cunoşti!

Kelly Osbourne: Să vă povestesc ceva amuzant! S-a întâmplat că o dată să fim în acelaşi avion.
N-am ştiut, deoarece am urcat ultima în avion. Şi m-am trezit speriată, crezând că am orbit, dar de fapt Joan îmi lipise un bileţel pe faţă în timp ce dormeam!

Joan Rivers: Daaa. Ajung cu primul avion miercuri, mergem la şedinţă de la ora 11:00 la casa Melissei, care are pregătit scenariul şi imaginile şi stăm de vorbă şi disecăm imagine cu imagine, de obicei până la 10:00 noaptea. La 04:00 dimineaţa sunt în picioare.

George Kotsiopoulos: Aş pune spune chiar mai deveme de atât.

Joan Rivers: Da, corect, maşina vine să mă ia la ora 4:00.

George Kotsiopoulos: Joan de obicei nu doarme mai mult de o oră.

Joan Rivers: Apoi ajungem aici, la locul de filmare. Mai trecem încă o dată peste text, după care îl punem în prompter, facem vocea de fundal, citim din nou textul, că în final să ajung să numai ştiu nici unul din numele celor despre care voi vorbi în emisiune.

Kelly Osbourne: Joan este genială atunci când le atribuie alte numele vedetelor!

Joan Rivers: Nu am fost niciodată bună la nume!

Melissa Rivers: După care începem să filmăm, dar nu până ca eu să fac un scurt rezumat. Trecem prin text individual şi eu şi ceilalţi producători şi nu permitem nimănui să vorbească.

Kelly Osbourne: Primim cărţile ( materialele cu text şi imagini) în timpul săptămânii, astfel încât să avem timp să ne documentăm asupra designerului, colecţiei, etc. Cu ocazia asta am învăţat şi ceva istorie a fashion-ului. Şi apoi venim aici. Nu am nimic pregătit dinainte. Jumătate din emisiune nici nu îmi dau seama ce vorbesc! Şi asta pentru că filmăm atât de devreme ...!

George Kotsiopoulos: Nu am nici o idee despre ce voi spune. Şi nu pentru că nu vreau să se ştie ce voi zice, ci pentru că nici eu nu ştiu ce voi zice!.

Melissa Rivers: Eu sunt singura care ştie ce vor spune „juraţii”!

Giuliana Rancic: Da, nu avem nicio idee. Câteodată stau şi mă gândesc ce lucruri uimitore spune George.

George Kotsiopoulos: Interesant este atunci când spun ceva dificil, şi cu care colegele mele nu sunt de acord. Şi începe o întreagă discuţie pe tema asta. Dar să ştiţi că asta nu se întâmplă întotdeauna!.

Joan Rivers: Este minunat atunci când suntem în dezacord.

Kelly Osbourne: De obicei, singurul lucru pe care îl obţinem cu adevărat şi atunci intrăm în necaz, este când ne transformăm în adolescenţi, iar Melissa ne atrage atenţia că avem un show de filmat. Suntem cu toţii captivaţi de viaţa altora, cine cu cine s-a mai cuplat, unde au fost, etc! Dar este foarte distractiv, pentru că noi ţinem foarte mult unii la alţii.

Eva.ro: Kelly, cum ţi-a schimbat viaţa Fashion Police?

Kelly Osbourne: O întrebare foarte bună. Când am venit în America să filmez show-ul Dancing with the Stars, viaţă mea s-a schimbat definitiv. N-am crezut ...deşi mereu visam la această fată, dar nu aveam puterea de a deveni acea persoană. Prin dăruire, şi din cauza acestei femei extraordinare de aici, am primit job-ul la Fashion Police şi am posibilitatea acum, ca în fiecare săptămână să vin să lucrez cu unul dintre cele mai mari simboluri de sex feminin şi actriţă de comedie. În fiecare săptămână învăţ ceva nou. Un alt merit îl are Melissa. Cu ea pot vorbi despre absolut orice, despre lucruri pe care nu pot să vorbesc cu mama mea, deci cred că suntem într-adevăr o familie aici. Atunci când vine vorba de stilul meu, cred că fac un mulţime de greşeli în modă, deoarece îmi place să mă joc cu moda. Dacă vă place, vă place, dacă nu, nu.
De cele mai multe ori se fac glume legate de părul meu violet, dar nu îmi pasă pentru că ştiu foarte bine cine sunt!

Joan Rivers : Kelly a crescut în acest show! Este minunat să vezi cum Kelly s-a schimbat.

Eva.ro: Oamenii vă cer sfaturi asupra ţinutelor?

Kelly Osbourne: Da, mie mi s-a întâmplat de câteva ori. Îmi trimit mesaje text :"Crezi că ar trebui să port asta?”

George Kotsiopoulos: Sunt stilist, deci am prieteni care îmi cer asta, desigur.

Eva.ro: Sunteţi obişnuiţi cu camerele, cu presa, cu paparazzzi. Vă mai sperie ceva?

Joan Rivers: Totul mă sperie! Mă sperie faptul că spectacolul ar putea dispărea, mă sperie faptul că unul dintre noi se poate îmbolnăvi şi că show-ul s-ar schimba complet, mă sperie ... totul! Mă sperie, atunci când urc pe scenă ... Sunt îngrozită. La fiecare glumă îmi fac griji. Am lucrat cu un scriitor minunat pe numele lui Tony şi tot timpul îl întrebam: "A fost bine?",” Ce să mai spun? „, "Nu cred că au ras suficient azi."

Kelly Osbourne: Oamenii nu îşi dau seama cât de mare este conştiinţa lui Joan, cât de profesionistă şi de minunată este ea pentru toţi cei de aici ... şi că de foarte multe ori se întâmplă să ne spună ceva de genul, "Nu, hai să scoatem asta, a fost o glumă prea dură". Oamenii nu ştiu partea asta a lui Joan. Noi suntem foarte norocoşi.

George Kotsiopoulos: Doar dacă glumă este foarte, foarte amuzantă, atunci o lăsăm!

Eva.ro: Sunteţi la al treilea sezon de Fashion Police. Care a fost cel mai fericit moment de până acum?

George Kotsiopoulos: Cel mai fericit moment, sau pur şi simplu cel mai nebunesc moment? Oh Doamne, au fost trei: Joan m-a pălmuit o dată, dar, într-adevăr, m-a pălmuit, vreau să spun că nu am avut nici o idee că are de gând să o facă, apoi m-a pus să o ameninţ cu un pistol .... şi apoi să mestec o bucată de hamburger pe care mi-a oferit-o din gura ei ... de fapt nu doar mie, tututor!

Kelly Osbourne: Categoric ...îmi amintesc când Alicia Silverstone a oferit imaginile cu hrănirea copilului ei, în care mesteca pur şi simplu mâncarea şi o punea direct în gura copilului ei! În replică, Joan ne-a hrănit ca pe păsări! A luat burger şi a început să-l mestece, şi Joan ştie că, dacă ea îndrăzneşte să mă provoace la ceva, atunci clar o voi face. Deci, oh Doamne, provocarea lui Joan a fost să mănânc burgerul din gură ei! Şi am făcut-o!. Şi odată, Joan m-a făcut să râd atât de tare, încât am făcut pipi pe mine!

George Kotsiopoulos : Toate show-urile noastre de Halloween sunt nebune!.

Giuliana Rancic: Da, episoadele de Halloween sunt preferatele mele. Când Joan apare la finalul show-ului cu o ţinută pe care nici noi nu o ştim, este fascinant! Ne ucide pe toţi! Suntem la fel de suprinşi că telespectatorii noştri, aşa că avem reacţii naturale.

Joan Rivers: Suntem atât de norocoşi şi eu sunt atât de norocoasă, deoarece la această vârstă am putut construi această poveste frumoasă, care a mers şi merge mai departe. Sunt atât de fericită că fac parte din această echipă, încât nu am cum să vă spun care este cel mai fericit moment!

Interviu realizat cu ajutorul Universal Networks Internaţional.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod