Horoscop. Ce haine te pun în valoare, în funcţie de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti foarte atentă la felul în care te îmbraci şi ai tot timpul grijă ca hainele tale să îţi vină perfect, să fie curate şi călcate.

Cel mai bine ţi se potrivesc rochiile lungi în culori pastelate. Te încadrezi la stilul casual-elegant şi nu optezi niciodată pentru culori sobre sau croieli robuste.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Stilul boyfriend este cel care te reprezintă, fără doar şi poate.

Ţi se potrivesc la nebunie blugii iubitului tău sau tricourile largi şi asimetrice. Eşti adepta culorilor vii şi îţi place mereu să fii în pas cu moda.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o persoană foarte stilată, de aceea stilul tău vestimentar este unul elegant.

Rochiile, fustele sau sacourile ţi se potrivesc cel mai bine, însă ai întotdeauna grijă să rămâi discretă. Adori accesoriile pentru că vrei să fii specială, aşa că poartă-le cu curaj!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană îndrăzneaţă, aşa că la orice ţinută pentru care optezi vei adăuga încă ceva.

Fie că e vorba de un plus de culoare sau de un accesoriu inedit, ai întotdeauna grijă să ieşi din tipare. Optează pentru haine care îţi scot formele în evidenţă, cât mai mulate, şi în acelaşi timp, nu uita de tocuri!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Discreţia este cuvântul care te caracterizează, aşa că tot asta o să transmiţi şi prin felul tău de a te îmbrăca.

Optezi pentru culori serioase, modele cât mai simple şi încerci să te axezi pe confort. Indiferent de stilul tău, ai întotdeauna grijă să ca ţinuta ta să nu aibă niciun defect!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de superficială atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, de aceea de multe ori îţi pui pe tine doar ceva ca să scapi.

Totuşi, stilul tău este unul elegant şi vrei să transmiţi seriozitate atât prin atitudine, cât şi prin vestimentaţie. Poartă tocuri, fuste sau rochii cu croială dreaptă şi nu vei da greş!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi place să ieşi în evidenţă prin orice mod, de aceea ai grijă ca hainele tale să fie unele unice.

Accesoriile sunt punctul tău forte, cât de anostă ar fi ţinuta pe care o porţi. Te situezi undeva între stilul casual şi cel elegant, aşa că niciodată nu ştim la ce să ne aşteptăm de la tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Stilul tău este unul sport pentru că îţi place comoditatea mai presus decât orice.

Blugii, tricourile, rochitele din bumbac sunt piesele vestimentare care te reprezintă şi pe care le combini întotdeauna cu încălţări joase. Urăşti tocurile înalte şi încerci să le eviţi pe cât posibil.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar şi atunci când mergi la magazin optezi pentru o ţinută elegantă.

Îţi place să fii mereu pusă la patru ace, rochiţele fiind piesa de rezistenţă din garderoba ta. Ţi se potriveşte stilul elegant şi luxos, conformaţia ta fiind una feminină, iar trăsăturile feţei destul de angelice.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Stilul tău este unul aparte şi te remarci prin originalitatea pieselor vestimentare pentru care optezi.

Ţi se potrivesc ţinutele care te diferenţiază de mulţime, nu eşti în pas cu moda şi nu vrei să fii băgată în aceeaşi oală cu ceilalţi. Hainele tale trebuie să fie de calitate!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Hainele mulate te reprezintă cel mai bine, pentru că îţi place să îţi scoţi atuurile în evidenţă.

Stilul tău este unul sexy, indiferent de locul în care trebuie să ajungi. Bluzele sau rochiţele cu decolteuri adânci, colanţii sau fustele scurte sunt doar câteva piese vestimentare care ţi se potrivesc de minune.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te remarci prin feminitate, aşa că hainele tale nu trebuie să îţi umbrească această calitate.

Eşti adepta stilului romantic, diafan, care nu se amestecă niciodată cu vreo fărâmă de masculinitate. Nu sunt excluse piesele vestimentare strălucitoare, culorile puternice şi întotdeauna modelele în tendinţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod