garderobă

Garderoba perfectă: Ce să faci ca să nu spui niciodată - Nu am cu ce să mă îmbrac

Probabil majoritatea femeilor au trecut cel puțin o data prin situația în care deși hainele se revarsă din dulap, au senzația extrem de pregnantă că nu au cu ce să se îmbrace într-un anumit moment.
Astfel de situatii sunt destul de frecvente din cauza faptului ca obisnuim sa cumparam constant sub impulsul momentului, iar in final ne trezim cu o garderoba dificil de asortat.

Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa ai in orice moment tinute de invidiat.

1. Nu mai cumpara sub impulsul momentului, tentata de un pret mic, de o reducere substantiala sau pur si simplu de farmecul unui articol vestimentar. Fiecare astfel de achizitie gresita in valoare de cativa zeci de lei ar fi putut sa insemne de fapt o garderoba inteligent construita, cu lucruri de calitate ce se asorteaza cu usurinta intre ele.

2.
Orice reorganizare a garderobei trebuie sa inceapa cu eliminarea lucrurilor care ocupa spatiu degeaba. Renunta la lucrurile care nu iti mai vin si pe care nu le-ai mai purtat in ultimul an. Oricat de tentata ai fi sa spui ca vei purta din nou o piesa vestimentara in cazul in care vei reveni la forma fizica dorita sau in urmatoarele luni, daca nu ai purtat-o o perioada atat de indelungata, este aproape sigur ca nici nu o vei mai face vreodata. Daca la prima organizare nu ai curajul sa renunti la o serie de haine, asteapta cateva saptamani, apoi reia procesul de selectie.

3.
Odata ce ti-ai sortat hainele si ai hotarat ce pastrezi, incearca sa identifici stilul predominant al garderobei tale in functie de tinutele preferate, de culori si de stilul tau de viata. Odata ce devii constienta de stilul tau propriu, vei observa ca vei cumpara mai inteligent, evitand piesele care iti iau ochii dar care odata ajunse in dulapul tau nu mai ies niciodata de acolo. Citeste continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod