nichi

Fii speciala la evenimentele din viata ta!

Nichi Cristina Nichita iti face cele mai tentante propuneri pentru evenimentele speciale din aceasta vara, o colectie superba de rochii de ocazie. Linia Events cuprinde rochii din satin si voal in culorile sezonului, precum si tinute mai sofisticate din brocart. Ofera-ti un plus de atitudine, pentru evenimentele din aceasta perioada!

Nichi Cristina Nichita s-a gandit sa vina in intampinarea asteptarilor tale cu o linie Events, extrem de variata din punct de vedere cromatic, ca stil, adresabilitate si modele. Doamnele si domnisoarele vor fi incantate sa-si descopere rochia preferata de eveniment: confectionata dintr-un material pretios, vaporoasa si diafana sau, dimpotriva, sofisticata si electrizanta. Satinul si voalul de matase sunt preferate in acest sezon, in combinatii de texturi mate si lucioase sau in suprapuneri de materiale.

Rochiile sunt disponibile intr-o gama larga de marimi (38-46, unele chiar pana 54), in cele mai frumoase culori ale sezonului: galben, cyclamen, verde, corai, mov, rosu. O noutate absoluta la rochiile de ocazie, mai mult decat binevenita, este culoarea, care va atrage cu siguranta toate privirile. O alta ar fi evidentierea taliei; aceasta este marcata prin pliseuri din material, accesorizata cu un cordon sau cu o curea ingusta. Asadar, adopta culoarea pentru a iesi din anonimat si pune-ti in valoare calitatile feminine!

Pentru o tinuta mai sofisticata, puteti opta pentru brocart, un material preferat in materie de tinute de ocazie. Rochiile sunt de-a dreptul uimitoare, in culori "regale", auriu si argintiu, iar croiul fie urmeaza linia corpului, fie lasa loc de lejeritate, intr-o forma actuala de tip A. Brocartul este cu atat mai deosebit, cu cat are un aspect sidefat, lucios, si poate fi purtat in orice perioada a anului. Nu veti renunta la el nici la toamna, intrucat este un material in tendinte, extrem de versatil, si astfel constituie o investie de durata.

Propunerile nu se opresc doar la rochie; in aceleasi linii intra si fustele conice, asortate cu sacourile cu maneci ? sau cu cele in stilul anilor '60. In colectia de ocazie mai regasiti si o noutate absoluta: bolero-ul, in culori si modele diverse, care va completa perfect tinuta de ocazie. Ca accesorii de eveniment gasiti curele inguste, lacuite, intr-o paleta larga de culori, si posete tip plic, extrem de cautate in acest sezon.

Pentru a nu mai pierde timp cautand in locatii diferite tinuta de ocazie perfecta, viziteaza magazinele Nichi Cristina Nichita din tara. Te vei bucura de un sfat specializat, venit din partea consilierilor de vanzari aflati in fiecare magazin din: Bucuresti, Iasi, Oradea, Constanta, Piatra Neamt, Pitesti, Timisoara, Suceava, Ploiesti, Sibiu, Baia Mare si Cluj. Vei pleca rasufland usurata, pentru ca va fi imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau.
Indrazneste sa fii o aparitie de neuitat cu un outfit complet marca Nichi Cristina Nichita. Acum cu un plus de atitudine, pentru evenimentele din viata ta!