costum de baie

Cum știi că ai găsit costumul de baie perfect: 3 lucruri de care să ții cont când alegi mărimea

Alegerea unui costum de baie poate fi dificilă, mai ales când ai la dispoziție sute de modele.
Costume intregi, din doua piese, decupate, colorate, nude sau negre. Exista atat de multe optiuni incat este imposibil sa nu o gasesti pe cea ideala pentru corpul si preferintele tale.

Totusi, cand vine vorba despre alegerea marimii, lucrurile pot deveni complicate. Cum ar trebui sa arate slipul perfect? Dar sutienul? Afla mai jos si vei deveni experta!

Cum alegi costumul de baie perfect pentru tine: 3 lucruri esentiale


1. Stii ca este perfect atunci cand nu ai nevoie de ajustari constante


Multe femei cumpara costumul fara sa il probeze sau, daca il probeaza, verifica doar aspectul din oglinda.
Ideal este sa te misti in noul costum de baie, pentru a verifica daca acesta se deplaseaza sau daca e nevoie sa il ajustezi dupa ce te apleci, sari, te rasucesti sau mergi.

De aceea, cand probezi costumul nu sta in fata oglinzii, ci fa si cateva miscari pe care le vei repeta si pe plaja. Apleaca-te inainte, fa o genuflexiune sau o fandare, sari si intinde-ti bratele.

Daca in timpul miscarilor costumul se deplaseaza si trebuie sa ii ajustezi o bretea, sa ridici slipul sau sa tragi materialul inapoi la locul lui, inseamna ca ai nevoie de o alta masura.

In cazul in care costumul ramane nemiscat si nu este nevoie sa ajustezi nimic, ai gasit marimea perfecta! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod