Femeie în rochie albă

Cum să te îmbraci dacă eşti minionă. 12 reguli

Apelează la trucuri vizuale cu ajutorul hainelor pentru a crea impresia că eşti mai înaltă. Descoperă cum să te îmbraci dacă eşti minionă
Hainele potrivite şi un stil vestimentar ales cu grijă îţi pun calităţile în valoare, dar te ajută să maschezi şi trăsăturile de care nu eşti tocmai mulţumită. Este valabil şi în cazul în care eşti minionă şi vrei să pari mai înaltă. Ţinutele potrivite şi atenţia la detalii te vor ajută să creezi impresia unui corp alungit. Iată ce să încerci: 
 

Poartă pantaloni evazaţi

Pantalonii strâmţi pe corp, dar evazaţi vizibil în partea de jos creează iluzia unor picioare lungi, mai ales când tivul atinge pantofii. Secretul succesului în acest caz este ca pantalonii să fie mulaţi pe picioare de la jumătatea tibiei în sus, iar talia să fie una medie, în dreptul taliei tale, nu mai înaltă sau mai joasă.

Alege scurt sau lung

Dacă eşti mică de înălţime, nu poţi umbla cu jumătăţi de măsură în ceea ce priveşte lungimea. Fustele şi rochiile pe care le porţi trebuie să fie ori foarte scurte, ori foarte lungi.
Fustele mini lasă mai multă piele la vedere, ceea ce face ca picioarele să pară mult mai lungi. Bineînţeles, nu este cazul să exagerezi şi să porţi fuste extrem de scurte!

Fă-ţi coc înalt

Cocul de balerină sau cocul "nod", ambele plasate cât mai sus, sunt coafurile perfecte pentru tine dacă ai părul suficient de lung. Aceste coafuri oferă impresia că eşti mai înaltă, adăugând câţiva centimetri în înălţime.

Încearcă ţinutele monocrome

Este foarte eficientă strategia de a folosi ţinutele într-o singură culoare pentru a obţine iluzia de înălţime. Dacă negrul din cap până în picioare este opţiunea clasică, poţi folosi de asemenea şi culori saturate.
Pentru ca trucul lookului monocrom să funcţioneze este necesar să alegi haine care îţi vin perfect, în niciun caz piese vestimentare prea largi sau lungi.

Poartă talie înaltă

Pantalonii şi fustele cu talie înaltă, care din fericire sunt în tendinţe de ceva vreme, te ajută să creezi impresia unui corp alungit. Oferă instant senzaţia de talie şi picioare lungi, ceea ce este foarte avantajos pentru o minionă.

Alege pantofi cu vârf alungit

Pantofii care se termină "brusc" la vârfuri au potenţialul de a tăia din lugimea picioarelor. De aceea este de preferat să alegi pantofi cu vârfuri uşor alungite dacă eşti minionă.
Aceştia se subţiază treptat spre vârfuri, oferind senzaţia de picioare mai lungi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod