Cum să te îmbraci ca să pari mai slabă. 5 reguli

Vrei să maschezi cele câteva kilograme în plus pe care le-ai pus de sărbători? Află cum să te îmbraci ca să pari mai slabă
Regula de bază este aceea de a nu-ţi ascunde corpul sub haine largi, masive, pentru că vei obţine exact efectul contrar iar rezultatul va fi şi mai mult volum. Iată cinci reguli pe care să le urmezi:

Jeanşii "Boot cut"

Acest tip de jeanşi sunt ideali dacă vrei să ascunzi cele câteva kilograme în plus. Au forma care te avantajează cel mai mult pentru că sunt uşor largi în partea de jos, în dreptul pantofilor, ceea ce creează impresia de corp alungit şi subţire. Asociază-i cu un top puţin mai lung şi o jachetă scurtă pentru a accentua talia.

Elemente care alungesc

Tot ceea ce porţi ar trebui să-ţi îmbrăţişeze formele. Există concepţia greşită că trebuie să porţi haine mai largi pentru a ascunde kilogramele în plus şi pentru a părea mai slabă.
Dar în realitate acestea nu fac altceva decât să ofere şi mai mult volum. Alege în schimb haine şi accesorii lungi, care oferă impresia de alungire. Este vorba despre cardiganele lungi, eşarfe sau coliere, care alungesc fără să creeze volum suplimentar.

Materiale structurate

Rochiile realizate din materiale structurate îţi ascund "colăceii", în timp ce detaliile încrucişate, în forma literei "X", au capacitatea de a micşora vizual talia. "Croiala unei rochii trebuie să fie aceea de clepsidră, urmând formele corpului, lărgindu-se apoi uşor în partea de jos", declară pentru womenshealthmag.com stilistul Liza Whitcraft.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogu pe 7 Mai 2016, 18:31
    sfat

    Un sfat bun citiți schița lui Caragiale "La Moși", și o să vedeți ce a pățit "eroica" coana Lucsița!...

    0
    0

  • Gogu pe 7 Mai 2016, 18:28
    soluția

    Un articol binevoitor ar fi sfătuit pe mâncăcioase nu ce să îmbrace pentru a fenta vizual ci cum să mănânce ca să nu arate ca poarca!...

    0
    1

  • Grinch pe 6 Mai 2016, 18:20
    Stiu eu, stiu eu!

    Te imbraci in trening si te duci la alergat. Mult alergat. si renunti la sarmalele de dimineata si prajiturile de seara.

    6
    0

  • Andreea pe 6 Mai 2016, 18:09
    Slabire

    Cel mai bine este sa mananci mai putin.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod