Cum sa combini culorile

Cum să combini corect culorile. 6 reguli

Heidi Klum

Încearcă stilul ombre

Diferite nuanțe ale aceleiași culori sau culori similare arată aproape întotdeauna perfect împreună. Poți încerca acest stil folosind orice culoare. De exemplu, o fustă corai se va asorta de minune cu un top cu câteva nuanțe mai închise ale acestei culori și o pereche de pantofi roz nude cu toc. Un stil asemănător a fost adoptat și de modelul Heidi Klum, o împătimită a culorilor intense, care inspiră un aer tropical.

Apelează la un look monocrom

În zilele în care duci lipsă de inspirație, o ținută monocromă te-ar putea salva. Aceeași culoare folosită bloc îți va permite să obții un stil interesant, dar și să atragi toate privirile dacă optezi pentru o nuanță îndrăzneață.
Pe lângă faptul că sunt foarte ușor de purtat, lookurile monocromatice au și un efect de alungire, ceea ce te va ajuta în cazul în care ești minionă.

Asortează cu grijă printurile

Nu este recomandat să asociezi două piese vestimentare cu imprimeuri diferite pentru că îți va fi foarte dificil să găsești combinația corectă. Optează în schimb pentru un singur obiect vestimentar cu imprimeu multicolor și asociază-l cu o altă piesă într-o culoare care se găsește de asemenea în cadrul imprimeului.
Astfel ținuta va căpăta consistență, fără să lași impresia că porți o mulțime de culori fără nicio legătură între ele.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod