Cum sa asortezi hainele partenerului tau. 3 combinatii reusite

Pe masura ce zilele se micsoreaza, esti tentata sa elimini din garderoba personala tot ce inseamna culoare, cumva sa fii cat mai aproape de nuantele neutre ale toamnei.
La fel si in cazul tinutelor partenerului tau. Dar nu trebuie sa renunti la toata paleta de culori. Dimpotriva, nuantele vii sunt un element cheie in sezonul rece si te ajuta sa duci tinutele de iarna la un alt nivel. Chiar si pentru partenerul tau. Iata trei combinatii de culori pe care le poti integra usor in garderoba iubitului tau in acest sezon

Bleumarin si grena

Bleumarin & grena este o combinatie reusita in orice tinuta masculina din sezonul toamna / iarna pentru o aparitie WOW. Nuantele deschise arata foarte bine in sezonul cald, iar nuantele inchise sunt o varianta potrivita pentru hainele groase. Asadar, convinge-ti partenerul sa poarte bleumarin si grena, caci sunt culori fashion.
Atunci cand faci lista de cumparaturi, mizeaza pe articole vestimentare de baza, cum ar fi un tricou sau un pulover grena si pantaloni bleumarin sau o camasa din flanel cu patratele in doua culori. Pentru varianta clasica alege un sacou din stofa bleumarin. Cel mai bun mod in care sa abordezi aceasta combinatie e sa pui accentul pe grena si sa folosesti articole vestimentare bleumarin in completare. Pentru o ocazie speciala iti recomandam sa cumperi pentru iubitul tau un pulover pe gat si un sacou, alaturi de o pereche de pantaloni bleumarin sau blugi inchisi la culoare. Evident, poti sa adaugi si alte culori tinutei: alb, gri sau albastru.

Albastru si verde

Fresh si plina de vitalitate, aceasta combinatie a fost adoptata de numerosi designeri in acest sezon. Asa incat, de ce sa nu il vezi imbracat si pe partenerul tau in aceste culori? Uita (momentan) de verdele si albastrul marii din timpul verii; in acest sezon se poarta albastru si verde inchis, kaki si verde military, bleumarin, culori pe care le poti combina intr-o tinuta completa.
De exemplu poti sa achizitionezi un cadou practic, cum ar fi un hanorac bleumarin sau un pardesiu verde si sa realizezi o tinuta cu o bluza verde military si pantaloni gri. Vei obtine un look grozav pentru barbatul din viata ta. Pentru exterior opteaza pentru o geaca verde crud sau olive si pantaloni negri sau gri. Pentru spiritul tau estetic alege printuri grafice redate in nuante de verde.

Camel si negru

Fara doar si poate o combinatie clasica si eleganta, camel si negru sunt doua culori contrastante; iar puse una langa alta rezulta un contrast extrem de versatil si usor de purtat. Evident, poti sa achizitionezi sau chiar sa descoperi articole surprinzatoare in garderoba partenerului tau pe care sa le poarte in tinute casual sau perfect elegante. 
In acest sezon se poarta combinatia de pantaloni Chinos negri si geaca din piele camel.
Nu arata foarte sofisticat si eu usor asortabil. Sau pentru un look sofisticat, e indicat sa poarte o tinuta completa dintr-un palton camel, pantaloni negri, ghete de iarna si un pulover pe gat. Rezultatul e desprins din filme. Pentru un look super casual poti deja sa pui pe lista de shooping un tricou camel cu maneci lungi si o geaca neagra de motociclist.
Sa porti doar negru, gri si bleumarin in timpul iernii este o treaba clasica. Sa integrezi nuante si culori in garderoba barbatului din viata ta e o dovada de curaj si vitalitate. Asadar, ce culori alegi in acest sezon? 
Daca ai nevoie de o sursa de inspiratie viziteaza site-ul www.don-men.com. Vei gasi cele mai reusite combinatii pentru iubitul tau, la preturi accesibile. 
Sursa foto: DON-MEN.COM

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod