culori moda

Culorile care arată „scump” toamna aceasta: ce trebuie să ai în garderobă

Culorile predominante în garderoba ta pot face diferența între un look ce arată scump și unul... meh.
Imediat ce vremea se raceste, fashionistele londoneze apeleaza la o paleta cromatica mai serioasa, insa totodata expresiva si cu un aspect „scump”. Tonurile neutre si voluptoase iau locul pastelurilor efervescente, iar texturile devin si ele mai elegante.

Nuantele cremoase sunt la mare cautare, insa si combinatiile interesante de culori creeaza acel efect „scump”: tonurile de bej, maro si caramel sunt asociate cu verdele fistic, oranjul „ars” sau chiar cu fuchsia.

Iata care sunt cele mai „scumpe” culori ale toamnei – asigura-te ca ai si tu aceste tonuri in garderoba!

1.
Maro neutru


Nuantele neutre de maro iti confera un look serios, insa nu intr-un mod plictisitor. Sunt impunatoare si expresive, evocand o eleganta feminina aparte. In plus, pot fi combinate cu o diversitate de culori: de la cele puternice, la cele deschise.

2. Verde fistic


Verdele acesta misterios este una dintre culorile care ne fac garderoba de toamna mai interesanta. Arata bine mai ales daca alegi materiale satinate, ce reflecta lumina. Fie ca e vorba de o rochie, o pijama de toamna sau o fusta in aceasta nuanta, combinatiile pe care le vei obtine vor fi rapitoare.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod