moda

Cinci feluri în care îți poți asorta ținuta cu cea a partenerului tău

Urmează să participi la o nuntă sau la un botez? Vrei să mergi la un festival alături de partenerul tău, sau plănuiești un city-break la mare?
Toate aceste ocazii sunt speciale în viața unui cuplu, iar dacă vrei să marchezi aceste momente cu o serie de fotografii memorabile, atunci va trebui să alegi și niște ținute pe măsură. Și cel mai bine ar fi dacă tu și partenerul tău de viață v-ați asorta! Iar dacă nu ai inspirație, iată mai jos câteva idei pe care le poți pune în aplicare.

Încearcă o asortare cromatică


Dacă vrei să te asortezi cu partenerul tău, poți încerca să faci acest lucru, din punct de vedere cromatic.
De exemplu, dacă alegi să porți o rochie roșie, partenerul tău poate purta o cravată roșie, o batistă sau un papion roșu. Însă, atunci când alegi să îți asortezi cromatic ținuta cu cea a iubitului tău, trebuie să păstrezi un anumit echilibru și să respecți paleta de culori pentru care ați optat. De asemenea, poți alege să te joci cu nuanțele culorilor.

Dacă alegi să porți un tricou baby blue, partenerul tău poate purta o jachetă într-o nuanță mai intensă de albastru.
Iar același efect îl poți obține și cu ținute în nuanțe de roz și bordeaux, galben și auriu, maro și bej, lilac și violet, etc.

O altă idee ar fi purtarea unor ținute monocrome pentru amândoi, în culori asemănătoare sau complementare.

Alege ținutele în funcție de ocazie


O altă metodă prin care îți poți asorta ținuta cu cea a iubitului tău, este aceea de a alege outfit-urile împreună, în funcție de evenimentul la care participați. De exemplu, dacă este vorba despre un festival, puteți opta amândoi pentru ținute boho, în schimb, dacă mergeți în parc, vă puteți îmbrăca amândoi sport.
Citește continuarea pe kudika.ro!
kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod