Ce model de rochii alegi pentru Revelionul 2017 în funcție de locul unde petreci

O rochie lungă este ținuta ideală dacă ai fost invitată la o petrecere de Anul Nou care va avea loc într-un restaurant elegant
De Revelion ne dorim întotdeauna să arătăm spectaculos. Se spune că așa cum te simți în noaptea dintre ani, așa vei fi tot anul, de aceea nu este de mirare că orice femeie își dorește să se simtă cea mai frumoasă la petrecerea de Revelion.

Bineînțeles, ținuta pe care o alegi este extrem de importantă. Dar atunci când pleci în căutarea rochiei perfecte, trebuie să iei în considerație și locul în care se va desfășura petrecerea. De exemplu, nu poți purta o rochie de club la un restaurant de top, dar nici o rochie lungă cu spatele gol dacă ești invitată la o petrecere care se desfășoară în casa unor prieteni. Descoperă mai jos câteva reguli pe care să le respecți atunci când îți alegi rochia pentru Revelion.

Petrecerile în club

Evident, când vine vorba de petrecerile de Revelion care au loc în cluburi, limitările în ceea ce privește ținuta sunt destul de puține. Poți purta ținute originale, rochii interesante și sexy, fără să pari deloc ieșită din tipare.
Rochiile cu detalii din paiete sau dantelă, cele scurte sau strânse pe corp, care îți pun formele în valoare se numără printre cele mai îndrăznețe opțiuni, mai ales dacă vrei să faci o cucerire chiar în noaptea de Revelion. De asemenea, salopetele elegante sau sexy sunt potrivite unei astfel de petreceri. Nu uita, totuși, că ce e prea mult strică, de aceea nu ar fi indicat să exagerezi în ceea ce privește adâncimea decolteului sau a crăpăturilor fustei.

Petreceri în restaurante elegante

Dacă ai fost invitată la o petrecere de Revelion care se desfășoară într-un restaurant sau local elegant, atunci ținuta ta trebuie să fie pe măsură. Optează pentru o rochie de seară lungă, elegantă, cu o croială rafinată, asortată cu un cluth potrivit și pantofi cu toc.
Rochiile din materiale cu o textură asemănătoare catifelei sunt un trend major al acestui sezon. Ai grijă ca rochia ta să nu fie prea lungă, astfel încât să poți dansa și să te poți mișca în voie. Evită rochiile acoperite complet cu imitație din dantelă, dar și pe cele acoperite integral cu paiete, care pot părea ieftine sau exagerate.



Petrecerile tematice

În ultimii ani, balurile mascate și petrecerile tematice de Revelion au devenit tot mai populare. Dacă vei participa anul acesta la o astfel de petrecere, ai grijă să afli din timp care este tema și, mai ales, să te informezi puțin despre ce presupune. O căutare pe internet îți va oferi detaliile de care ai nevoie dacă nu ești prea familiarizată cu tema aleasă de organizatori.
De exemplu, dacă tema este "Anii '20", atunci o rochie retro, de tip flapper, ar putea fi alegerea potrivită.


Petrecerile la prieteni

Dacă unul dintre prietenii tăi organizează petrecerea de Revelion, o rochie pentru cocktail ar putea fi o alegere potrivită. Rochiile deosebit de elegante sau cele foarte sexy nu se potrivesc deloc unei astfel de petreceri, cu excepția cazului în care știi că toți invitații vor purta astfel de ținute. O rochie de tipul little black dress se potrivește acestei petreceri, dar și una cu detalii din paiete, pentru un plus de strălucire. Evită ținutele extravagante, rochiile sau accesoriile cu mesaje îndrăznețe, mai ales dacă nu cunoști toți invitații.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod